Σάρι και Κλοπ τα έλεγαν σαν φίλοι στο Τσέλσι - Λίβερπουλ

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έβγαλε στο φως τον διάλογο που είχε με τον Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Λίβερπουλ.

Σάρι και Κλοπ τα έλεγαν σαν φίλοι στο Τσέλσι - Λίβερπουλ

Η Τσέλσι υποδέχτηκε στην 29η Σεπτεμβρίου στο Στάνφορντ Μπριζ την Λίβερπουλ στο πλαίσιο της Premier League. Ο αγώνας είχε λήξει 1-1 με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Το αγγλικό πρωτάθλημα άλλωστε φημίζεται για τους μεγάλους αγώνες του καθ'όλη την διάρκεια της σεζόν. Ο τεχνικός των Μπλε, Μαουρίτσιο Σάρι αποκάλυψε με δηλώσεις του το τι ειπώθηκε ανάμεσα σ'αυτόν και τον προπονητή των «Ρεντς», Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων τους.

Συγκεκριμένα είπε:«Δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, γύρισα και κατάλαβα ότι ο Κλοπ με κοιτούσε. Τον ρώτησα “γιατί γελάς;” και μου απάντησε “μα δεν το απολαμβάνεις αυτό το ματς;”. Του απάντησα πως όντως ήταν διασκεδαστικό και μου είπε πως “κι εγώ το χαίρομαι”. Εκείνη τη στιγμή η Λίβερπουλ ήταν πίσω στο σκορ… Μετά τη λήξη του ματς αγκαλιαστήκαμε σαν καλοί φίλοι και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα γινόταν ακόμα κι αν δεν μας ισοφάριζαν. Αυτή είναι η χαρά της Premier League».