Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πυρά» Σάντσο κατά του Τεν Χάαχ

Ο Τζέιντον Σάντσο χαρακτήρισε «εντελώς αναληθή» τον ισχυρισμό του Έρικ τεν Χάαχ ότι έμεινε εκτός της αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ λόγω κακής απόδοσης στην προπόνηση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πυρά» Σάντσο κατά του Τεν Χάαχ

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν ήταν στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ για την Premier League στο Emirates Stadium.

Ο Έρικ τεν Χάαχ αποκάλυψε στη συνέχεια ότι ο 23χρονος διεθνής Άγγλος δεν είναι τραυματίας και η επιλογή του οφείλεται στις εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καθώς η ομάδα προετοιμαζόταν για το ταξίδι μέσα στην εβδομάδα.

«Ο Σκοτ είναι άρρωστος», δήλωσε ο Ολλανδός. «Ο Τζέιντον ήταν λόγω της απόδοσής του στην προπόνηση που δεν τον επιλέξαμε. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να φτάνεις κάθε μέρα στο κορυφαίο επίπεδο, μπορείς να κάνεις επιλογές στην πρώτη γραμμή, οπότε σε αυτό το παιχνίδι δεν επιλέχθηκε».

Ο Σάντσο, πάντως, φάνηκε να διαφωνεί με την εκτίμηση του προπονητή του.

Κάνοντας ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Κυριακής, ο Σάντσο κάλεσε τον κόσμο να μην «πιστεύει ό,τι διαβάζει», προτού υποστηρίξει ότι τον έκαναν «αποδιοπομπαίο τράγο για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Έγραψε: «Σας παρακαλώ μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε! Δεν θα επιτρέψω στους ανθρώπους να λένε πράγματα που είναι εντελώς αναληθή, συμπεριφέρθηκα πολύ καλά στην προπόνηση αυτή την εβδομάδα».

«Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι για αυτό το θέμα που δεν θα αναλύσω, είμαι αποδιοπομπαίος τράγος εδώ και πολύ καιρό, κάτι που δεν είναι δίκαιο!

Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να παίζω ποδόσφαιρο με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου και να συνεισφέρω στην ομάδα μου. Σέβομαι όλες τις αποφάσεις που λαμβάνονται από το προπονητικό τιμ, παίζω με φανταστικούς παίκτες και είμαι ευγνώμων που το κάνω αυτό, το οποίο ξέρω ότι κάθε εβδομάδα είναι μια πρόκληση. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτό το σήμα ό,τι κι αν συμβεί!».

Πριν από την Κυριακή, ο Σάντσο είχε παίξει και στα τρία φετινά παιχνίδια της Γιουνάιτεντ στην Premier League -μπαίνοντας ως αλλαγή σε καθένα από αυτά- με την τελευταία του συμμετοχή να είναι απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο 26 Αυγούστου.