Γκρίνγουντ: Δανεικός στην Χετάφε

Ο Μέισον Γκρίνγουντ εντάχθηκε στη Χετάφε με την μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γκρίνγουντ: Δανεικός στην Χετάφε

Ο Μέισον Γκρίνγουντ εντάχθηκε στην ισπανική Χετάφε με την μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν θα υπάρξει καμία αμοιβή για τον δανεισμό για όλη την σεζόν και η Χετάφε θα συνεισφέρει μόνο ένα μικρό ποσό στο μισθό του Γκρίνγουντ.

Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την κίνηση αργά το βράδυ της Παρασκευής και ανέφερε σε ανακοίνωσή της: "Η κίνηση αυτή επιτρέπει στον Γκρίνγουντ να αρχίσει να ξαναχτίζει την καριέρα του μακριά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο σύλλογος θα συνεχίσει να προσφέρει την υποστήριξή του στον Μέισον και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου".

Η Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε στις 21 Αυγούστου ότι είχε εγκαταλείψει το σχέδιό της να επαναφέρει τον 21χρονο στην πρώτη ομάδα και συνεργαζόταν με τον παίκτη για να βρει νέο σύλλογο για να ξαναρχίσει την καριέρα του.

Ήταν αντικείμενο εσωτερικής έρευνας από τη Γιουνάιτεντ από τον Φεβρουάριο, όταν η βρετανική Εισαγγελία του Στέμματος (CPS) διέκοψε την υπόθεση εναντίον του για απόπειρα βιασμού, επίθεση και εξαναγκαστικό έλεγχο. Ο Γκρίνγουντ αρνήθηκε όλα τα φερόμενα αδικήματα.

Αρκετοί σύλλογοι της Premier League, της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Ισπανίας είχαν έρθει σε επαφή για μια μετακίνηση.

Ο Γκρίνγουντ δεν έχει αγωνιστεί από τις 22 Ιανουαρίου 2022.