Ο Μάρκο Σίλβα θέλει τον Νασρί στην Έβερτον

Σε συζητήσεις για την απόκτηση του Σαμίρ Νασρί βρίσκεται ο Μάρκο Σίλβα με τους ανθρώπους της διοίκησης της Έβερτον. 

Ο Μάρκο Σίλβα θέλει τον Νασρί στην Έβερτον

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα είναι σε διαρκείς επαφές με την διοίκηση για τον Γάλλο μέσο, Σαμίρ Νασρί. Ο Νασρί ο οποίος έχει καταγωγή από την Αλγερία έχει αγωνιστεί σε όλη του την καριέρα στο υψηλό επίπεδο έχοντας 41 συμμετοχές και 5 γκολ στο ενεργητικό του με την Εθνική Γαλλίας. Ωστόσο στα 27 του χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από το εθνικό συγκρότημα της Γαλλίας. Έκτοτε τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον 31 ετών μέσο. Τον Ιανουάριο έλυσε την συνεργασία του με την τουρκική Αντάλιασπορ και λίγο αργότερα η UEFA τον απέκλεισε από τα γήπεδα για 6 μήνες για θέματα ντόπινγκ.

Όμως τον επόμενο μήνα ο Νασρί θα έχει την δυνατότητα να υπογράψει ως ελεύθερος με όποια ομάδα συμφωνήσει και έτσι ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται να θέλει να του δώσει μία προσπάθεια για να μην καταστραφεί ολοσχερώς η καριέρα του. Αν και όπως φημολογείται ο προπονητής της Έβερτον θέλει τον Γάλλο μέσο για back-up του Ριτσάρλισον και του Σίγκουρντσον.

Επίσης, ο Νασρί γνωρίζει καλά τα αγγλικά γήπεδα καθώς αγωνιζόταν στην Premier League για 8 χρόνια. Αρχικά ξεκίνησε με την Άρσεναλ στην οποία έμεινε 3 χρόνια κερδίζοντας πολύ σημαντικά βραβεία όπως το «Γάλλος Παίκτης της Χρονιάς» και επίσης βγήκε τρεις φορές «Παίκτης του Μήνα» την τελευταία του σεζόν στους «Κανονιέρηδες». Το 2011 υπέγραψε στην Μάντσεστερ Σίτι και παρέμεινε «Πολίτης» έως το 2016 όπου μετακόμισε στην Σεβίλη. Έχει κατακτήσει μάλιστα και δύο φορές την Premier League ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.