Διάλεξε Τσέλσι ο Λάβια

Ο Ρομέο Λάβια αποφάσισε να πάει στην Τσέλσι αντί για την Λίβερπουλ.

Διάλεξε Τσέλσι ο Λάβια

Ο μέσος της Σαουθάμπτον, Ρομέο Λάβια αποφάσισε να ενταχθεί στην Τσέλσι.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων είναι καλές, οπότε δεν αναμένονται ζητήματα σχετικά με την συμφωνία.

Ένα ποσό της τάξης των 50 εκατομμυρίων λιρών συν τα μπόνους αναμένεται να σφραγίσει την μεταγραφή του 19χρονου.

Η Τσέλσι αντιμετώπισε τον ανταγωνισμό της Λίβερπουλ για τον Βέλγο διεθνή, αλλά η ομάδα του Άνφιλντ είναι ενήμερη για την επιλογή του Λάβια.

Ο Βέλγος αμυντικός μέσος θα ακολουθήσει έναν άλλο στόχο της Λίβερπουλ, τον Μοΐζες Καϊσέδο, που θα μετακομίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο Καϊσέδο μετακομίζει στην Τσέλσι σε μια συμφωνία ρεκόρ 115 εκατομμυρίων λιρών στη Βρετανία, παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ είδε μια προσφορά 111 εκατομμυρίων λιρών να γίνεται δεκτή από την Μπράιτον. Ο 21χρονος διεθνής παίκτης του Εκουαδόρ εξέφρασε τελικά την προτίμησή του να αγωνιστεί στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Τσέλσι έχουν επίσης καταθέσει προηγούμενες προσφορές αυτό το καλοκαίρι για τον Λάβια, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια της Σαουθάμπτον για την Championship της σεζόν 2023-24.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τον εντόπισε ως πιθανό αντικαταστάτη του Φαμπίνιο, αφού ο Βραζιλιάνος διεθνής ολοκλήρωσε πρόσφατα την μετακίνησή του στην Αλ Ιτιχάντ στο πρωτάθλημα Pro League της Σαουδικής Αραβίας.

Η Τσέλσι και η Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Στάμφορντ Μπριτζ την Κυριακή, στην πρεμιέρα τους στην Premier League.