Ρεάλ Μαδρίτης: Παίρνει δανεικό τον Κεπά από την Τσέλσι

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται για τον δανεισμό του Κεπά Αριθαμπαλάγκα από την Τσέλσι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Παίρνει δανεικό τον Κεπά από την Τσέλσι

Η Ρεάλ Μαδρίτης επεξεργάζεται συμφωνία για την απόκτηση του διεθνούς Ισπανού τερματοφύλακα Κεπά Αριθαμπαλάγκα με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Τιμπό Κουρτουά την παραμονή της έναρξης της σεζόν στην La Liga άφησε τον σύλλογο να ψάχνει για αντικαταστάτη με τον Αντρίι Λουνίν να είναι ο μόνος διαθέσιμος τερματοφύλακας του συλλόγου.

Ο 24χρονος Ουκρανός διεθνής ξεκίνησε στο εναρκτήριο παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο το βράδυ του Σαββάτου (νίκη 2-0).

Έχουν συζητηθεί διάφορες εναλλακτικές λύσεις, όπως ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νταβίντ ντε Χέα και ο Μαροκινός διεθνής παίκτης της Σεβίλλης Γιασίν Μπουνού.

Ωστόσο, ο Κεπά, 28 ετών, έχει αναδειχθεί ως η προτιμώμενη επιλογή του συλλόγου.

Ο Κουρτουά είναι μια σταθερή παρουσία για τη Ρεάλ από τότε που ήρθε από την Τσέλσι το 2018. Έχει αγωνιστεί 230 φορές για τον ισπανικό σύλλογο, κατακτώντας δύο τίτλους La Liga και ένα Champions League.

Ο Κεπά ανέκτησε τη θέση του ως πρώτη επιλογή της Τσέλσι μετά τον τραυματισμό του Εντουάρ Μεντί την περασμένη σεζόν. Έπαιξε 39 φορές για την Τσέλσι την περασμένη σεζόν και ήταν σε μεγάλο βαθμό σταθερός σε μια απογοητευτική συνολικά σεζόν για την ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Εντάχθηκε στην Τσέλσι το 2018 έναντι του παγκόσμιου ρεκόρ των 71 εκατομμυρίων λιρών. Αρχικά έχασε τη θέση Νο 1 στον σύλλογο κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν του Φρανκ Λάμπαρντ, όταν ο Μεντί ήρθε από τη Ρεν.