Λίβερπουλ: Νέο «όχι» της Σαουθάμπτον για Λάβια

Νέα αρνητική απάντηση από την Σαουθάμπτον σε προσέγγιση της Λίβερπουλ για τον Ρομέο Λάβια.

Λίβερπουλ: Νέο «όχι» της Σαουθάμπτον για Λάβια

Η Λίβερπουλ είχε μια τρίτη προσφορά ύψους περίπου 46 εκατομμυρίων λιρών που απορρίφθηκε από τη Σαουθάμπτον για τον Ρομέο Λάβια.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει χαρακτηρίσει τον Βέλγο διεθνή ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του ανασταλτικού μέσου Φαμπίνιο, ο οποίος έφυγε πρόσφατα για να ενταχθεί στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ιτιχάντ.

Ωστόσο, οι συνομιλίες με τη Σαουθάμπτον έχουν τραβήξει σε μάκρος, με την ομάδα της Championship να εμμένει άκαμπτα στην αξίωσή της των 50 εκατομμυρίων λιρών.

Η Λίβερπουλ πιστεύει ότι ο αριθμός αυτός είναι υπερβολικός για έναν 19χρονο που έχει μόνο μία σεζόν ποδοσφαίρου στην ανώτερη κατηγορία.

Οι υπεύθυνοι του Άνφιλντ πρέπει τώρα να αποφασίσουν αν θα αυξήσουν και πάλι την προσφορά τους ή θα προχωρήσουν σε άλλους στόχους.

Ο Λάβια, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Λίβερπουλ, ήταν αχρησιμοποίητος αναπληρωματικός στην πρεμιέρα της Σαουθάμπτον στο πρωτάθλημα της Championship απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ το βράδυ της Παρασκευής.

Οι Αλέξις Μακ Άλιστερ και Ντόμινικ Σομποσλάι έχουν ήδη φτάσει στο Άνφιλντ από τις Μπράιτον και Λειψία αντίστοιχα.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον έχει αποχωρήσει για την Αλ Ετιφάκ, ενώ ο Φαμπίνιο έχει επίσης ενταχθεί στο πλευρό του πρώην αρχηγού του συλλόγου στο πρωτάθλημα Pro League της Σαουδικής Αραβίας στην Αλ Ιτιχάντ.

Οι Τζέιμς Μίλνερ, Ναμπί Κεϊτά και Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν αποχώρησαν στο τέλος των συμβολαίων τους, ενώ ο Φάμπιο Καρβάλιο μετακόμισε δανεικός στην Λειψία.

Ο Λάβια αποτέλεσε αντικείμενο προσέγγισης 50 εκατομμυρίων λιρών από την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι, προτού ξεχωρίσει ως παίκτης σε μια κατά τα άλλα απογοητευτική σεζόν για τη Σαουθάμπτον.