Σαλάχ: «Δεν το κουνάει» από την Λίβερπουλ

Ηχηρή διάψευση στα σενάρια που ήθελαν τον Μοχάμεντ Σαλάχ να συζητά για την αποχώρησή του από την Λίβερπουλ έδωσε ο ατζέντης του, τονίζοντας πως ο Αιγύπτιος παραμένει πλήρως αφοσιωμένος στους «κόκκινους».

Σαλάχ: «Δεν το κουνάει» από την Λίβερπουλ

Πολλά ήταν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ. Συγκεκριμένα, η Αλ-Ιτιχάντ προσέγγισε την Λίβερπουλ και της πρόσφερε 60 εκατομμύρια λίρες για τον Αιγύπτιο αστέρα.

Την ίδια ώρα, η ομάδα της Saudi Pro League, η οποία έχει ήδη αποκτήσει τους Μπενζεμά, Φαμπίνιο και Καντέ προσέφερε ένα διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Σαλάχ ύψους 180 εκατομμυρίων λιρών.

Την Δευτέρα (7/8) το πρωί όμως, ο ατζέντης του 31χρονου Αιγύπτιου, Ραμί Αμπάς ξεκαθάρισε πως ο Σαλάχ παραμένει αφοσιωμένος στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ υπενθυμίζοντας πως πέρσι υπέγραψε νέο «αρχοντικό» συμβόλαιο στο Άνφιλντ.

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του Σαλάχ δήλωσε πως:

«Αν σκεφτόμασταν να φύγουμε από τη Λίβερπουλ φέτος, δεν θα είχαμε ανανεώσει το συμβόλαιο στον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μοχάμεντ παραμένει αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ».

Στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στην Λίβερπουλ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει σκοράρει 186 γκολ και έχει μοιράσει 79 ασίστ σε 305 ματς.