Φιλική νίκη της Γιουβέντους επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1

Ο Αμερικανός διεθνής επιθετικός, Τίμοθι Γουεά σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Γιουβέντους Τορίνο, οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη με 3-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που διεξήχθη στην Φλόριντα.

Φιλική νίκη της Γιουβέντους επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1

Ο Γουεά, ο οποίος μεταγράφηκε στην Γιουβέντους από την Λιλ τον περασμένο μήνα, σημείωσε στο 20ο λεπτό το 2-0 από κοντά μετά από ασίστ του συμπατριώτη του Γουέστον ΜακΚένι, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο 48ο... δευτερόλεπτο (!), μπροστά στους 63.503 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ορλάντο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, που είχε ξανά στην αρχική 11άδα τον Τζουν Μπέλινγκχαμ, άργησε να μπει στο ματς και εμίωσε το σκορ σε 2-1, με τον Βινίσιους Τζούνιορ στο 38ο λεπτό.

Οι Μαδριλένοι προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας προετοιμασίας για τους «μερένχες», πριν την πρεμιέρα στην LaLiga, που θα γίνει στις 12 Αυγούστου με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ η Γιουβέντους, θα επιστρέψει στην Ιταλία για να προετοιμασθεί για το πρώτο ματς της Serie A με την Ουντινέζε στις 20 Αυγούστου.