Τσέλσι: Υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2029 ο Κόλγουιλ

Ο Λέβι Κόλγουιλ συμφώνησε σε νέο εξαετές συμβόλαιο με την Τσέλσι.

Τσέλσι: Υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2029 ο Κόλγουιλ

Η Τσέλσι συμφώνησε σε νέο εξαετές συμβόλαιο με τον Λέβι Κόλγουιλ.

Το συμβόλαιο δεν έχει υπογραφεί ακόμη, αλλά είναι πλέον σε ισχύ και δεσμεύει τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό στο Στάμφορντ Μπριτζ τουλάχιστον μέχρι το 2029.

Ο Κόλγουιλ επέστρεψε στην Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι μετά από έναν επιτυχημένο δανεισμό την περασμένη σεζόν στην Μπράιτον, η οποία έχει τον αμυντικό ως κορυφαίο μεταγραφικό στόχο της για το καλοκαίρι.

Μετά την καθυστερημένη ένταξή του λόγω της επιτυχημένης πορείας του στο Euro κάτω των 21 με την Αγγλία νωρίτερα το καλοκαίρι, ο Κόλγουιλ έχει παίξει σε όλη την περιοδεία της Τσέλσι για την προετοιμασία στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της νίκης με 4-3 εναντίον της Μπράιτον νωρίτερα αυτό το μήνα.

Μετά από εκείνο το ματς, το πρώτο του με την Τσέλσι, ο νέος προπονητής Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος μαζί του, η απόδοσή του ήταν καλή σήμερα, καλύτερη από ό,τι περίμενα γιατί είναι μόνο το πρώτο παιχνίδι μαζί μας μετά τη σεζόν με την Μπράιτον.

Είμαι πολύ χαρούμενος, μπορεί να γίνει ένας από τους σπουδαιότερους κεντρικούς αμυντικούς στην Αγγλία».

Αν και ο Κόλγουιλ είχε μόνο 17 συμμετοχές στην Premier League για την Μπράιτον την περασμένη σεζόν, αναδείχθηκε σε παίκτη-κλειδί υπό τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στην πορεία της ομάδας της νότιας ακτής, η οποία εξασφάλισε την έκτη θέση.