Aνανέωσε τον Πέδρο τρεις μέρες πριν τα 36α γενέθλια του η Λάτσιο!

Η Λάτσιο ανακοίνωσε ότι ο Πέδρο, τρεις μέρες πριν γίνει τα 36, υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα της Ιταλικής πρωτεύουσας.

Aνανέωσε τον Πέδρο τρεις μέρες πριν τα 36α γενέθλια του η Λάτσιο!

Tρία 24ωρα πριν σβήσει 36 κεράκια στην γενέθλια τούρτα του ο Πέδρο Ροντρίγκες (γνωστότερος στους ποδοσφαιρόφιλους ως Πέδρο) έλαβε δίκην πρόωρου δώρου από την Λάτσιο την επέκταση της συνεργασίας τους!

Όπως ανακοίνωσαν οι Ρωμαίοι, ο 35χρονος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στο ρόστερ τους για μία ακόμα σεζόν, έχοντας ενταχθεί στην ομάδα το καλοκαίρι του 2021, όταν έμεινε ελεύθερος από τη συμπολίτισσα Ρόμα.

«Θα μπορούσα να με φανταστώ να κλείνω την καριέρα μου στη Λάτσιο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και ο σύλλογος έχει αξίες που μου αρέσουν», δήλωσε στο πλαίσιο της ανανέωσής του ο επιθετικός από τα Kανάρια Νησιά, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Μπαρτσελόνα (ξεκίνησε από τις ακαδημίες της) και Τσέλσι, ενώ έχει χριστεί και 65 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισπανίας (συμβάλλοντας στην κατάκτηση του Μουντιάλ του 2010 και του Εuro 2012)