Τσέλσι: Απέρριψε πρόταση της Γουέστ Χαμ για τον Γκάλαχερ

Η Τσέλσι απέρριψε την προσφορά 40 εκατομμυρίων λιρών της Γουέστ Χαμ για τον Άγγλο μέσο Κόνορ Γκάλαχερ.

Τσέλσι: Απέρριψε πρόταση της Γουέστ Χαμ για τον Γκάλαχερ

Η Τσέλσι απέρριψε την προσφορά της Γουέστ Χαμ ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών για τον μέσο της Κόνορ Γκάλαχερ, καθώς ο προπονητής Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προετοιμάζει την ομάδα του για την επόμενη σεζόν.

Ο Γκάλαχερ, ο οποίος σκόραρε στο φιλικό 4-3 επί της Μπράιτον στο πλαίσιο της προετοιμασίας, έχει συνδεθεί με μια μετακίνηση μακριά από το Στάμφορντ Μπριτζ, αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια βασική θέση στην πρώτη ομάδα κατά την διάρκεια της προηγούμενης περιόδου.

Ο Γκάλαχερ απέρριψε μια μετακίνηση ύψους 45 εκατομμυρίων λιρών στην Έβερτον κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φέτος. Η Νιούκαστλ έχει επίσης συνδεθεί μαζί του στο παρελθόν.

Ο 23χρονος Άγγλος ξεκίνησε από την ακαδημία της Τσέλσι. Πέρασε από την Τσάρλτον, τη Σουόνσι, τη Γουέστ Μπρομ και την Κρίσταλ Πάλας μεταξύ 2019 και 2022.

Ο Άγγλος διεθνής έμεινε στην Τσέλσι την περασμένη σεζόν και παρόλο που αγωνίστηκε σε 35 αγώνες της Premier League, πολλές από τις εμφανίσεις του ήταν προερχόμενος από τον πάγκο.

Η Γουέστ Χαμ, εν τω μεταξύ, θέλει να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή μετά την μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις ύψους 105 εκατ. λιρών στην Άρσεναλ.