Καρβάλιο: «Δεν μου έδωσε κάποια συμβουλή ο Γιούργκεν Κλοπ»

Ο Φάμπιο Καρβάλιο δήλωσε ότι ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ «δεν του έδωσε καμία συμβουλή» πριν από τον δανεισμό του στην Λειψία.

Καρβάλιο: «Δεν μου έδωσε κάποια συμβουλή ο Γιούργκεν Κλοπ»

Ο Φάμπιο Καρβάλιο εντάχθηκε στην Λειψία με την μορφή δανεισμού για όλη την σεζόν τον Ιούνιο και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επιθυμούσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αφού έπεσε σε δυσμένεια στο Άνφιλντ.

Μιλώντας για το αν ο Κλοπ τον καθοδήγησε για την κίνηση αυτή, ο 20χρονος είπε: «Δεν του μιλάω πραγματικά, οπότε δεν μου έδωσε καμία συμβουλή.

Πρέπει να μαθαίνω στην πορεία και δεν νομίζω ότι αυτό είναι κακό. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι καλύτερο έτσι κι αλλιώς, για να ωριμάσω ως άνθρωπος και ως παίκτης» .

Ο Καρβάλιο πραγματοποίησε 21 συμμετοχές για τη Λίβερπουλ την περίοδο 2022-23, αλλά βρήκε τις ευκαιρίες του περιορισμένες στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η τελευταία από τις οκτώ συμμετοχές του ήταν εναντίον της Γουλβς στο FA Cup τον Ιανουάριο.

Ο Καρβάλιο έδωσε επίσης την άποψή του σχετικά με τους παίκτες που μετακομίζουν στη Σαουδική Αραβία, με ορισμένους από τους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ να διεκδικούν τη μετακίνηση.

Ο αρχηγός Τζόρνταν Χέντερσον ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις πριν από την αναμενόμενη μετακίνησή του ύψους 12 εκατομμυρίων λιρών στην ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, Αλ-Ετιφάκ, που αγωνίζεται στη Saudi Pro League.

Ο συμπαίκτης του μέσος Φαμπίνιο αναμένεται επίσης να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Έχουν γίνει συζητήσεις σχετικά με τη δομή της συμφωνίας, αφού η Αλ Ιττιφάντ κατέθεσε προσφορά 40 εκατομμυρίων λιρών την περασμένη εβδομάδα.

«Ό,τι θέλουν να κάνουν, θα το κάνουν» , δήλωσε ο Καρβάλιο. «Σίγουρα θα το παρακολουθήσω. Οι σούπερ σταρ πηγαίνουν εκεί και είμαι σίγουρος ότι το πρωτάθλημα θα γίνεται όλο και καλύτερο» .

Η Λειψία αγωνίζεται την Τρίτη σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την Ουντινέζε.