Ένα ντέρμπι σε... 1 δισεκατομμύριο σπίτια, σε 179 χώρες - Σε ποιο κανάλι θα δείτε το Σίτι-Λίβερπουλ

Η μάχη Κλοπ - Γκουαρντιόλα που αρχίζει δύο ώρες πριν από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ένα ντέρμπι σε... 1 δισεκατομμύριο σπίτια, σε 179 χώρες - Σε ποιο κανάλι θα δείτε το Σίτι-Λίβερπουλ

Συγκατοικούν στην κορυφή και μόνο η διαφορά τερμάτων στέλνει τη μία από τις δύο στην πάνω θέση του «ρετιρέ». Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι σήμερα στο ντέρμπι κορυφής της Περέμιερ Λιγκ. Αν προτιμάτε Κλοπ εναντίον Γκουαρδιόλα στην μάχη των αήττητων του πρωταθλήματος -μαζί με την Τσέλσι-, μια μάχη που θα προβληθεί τηλεοπτικά σε σε ένα δισεκατομμύριο σπίτια σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την Premier League.

Μετά τις επτά πρώτες αγωνιστικές, οι δύο ομάδες έχουν από έξι νίκες και μια ισοπαλία. Το ματς πρόκειται να μεταδοθεί σε 179 από τις 193 χώρες που είναι μέλη των Ηνωμένων Εθνών. Με λίγα λόγια, σχεδόν όλος ο ΟΗΕ θα βλέπει στις 18:30 (ώρα Ελλάδος). Στην Ελλάδα μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα από το OTE Sport 1 HD. Μάλιστα, θα λήξει ακριβώς 15 λεπτά πριν από το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

«Το είπα αρκετές φορές και το λέω και πάλι, πιστεύω ότι το πιο σημαντικό πράγμα για το ποδόσφαιρο - το σημαντικότερο έργο του ποδοσφαίρου - είναι η διασκέδαση του λαού», δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ σχολιάζοντας το ενδιαφέρον των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο. «Επειδή είναι απλά ποδόσφαιρο, δεν είναι τίποτε άλλο», η εξήγηση που έδωσε και πρόσθεσε: «Δεν σώζουμε ζωές, δεν δημιουργούμε τίποτα, δεν είμαστε καλοί στις χειρουργικές επεμβάσεις, είμαστε μόνο καλοί στο ποδόσφαιρο. Αν δεν θα διασκεδάζαμε τους ανθρώπους, γιατί να παίζαμε τότε;».

Τα εισιτήρια για τον αγώνα έχουν εξαντληθεί αν και όπως αναφέρει το ESPN κάποια πωλούνται στη «μαύρη» αγορά ξεκινώντας από 300 λίρες, δηλαδή σε τιμή πάνω από πέντε φορές πάνω από την ονομαστική τους αξία.

«Η Λίβερπουλ είναι μία από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Αγγλία και γι 'αυτό προσπαθήσαμε να την πλησιάσουμε σε πολλά πράγματα και νομίζω ότι σε κάποια τα έχουμε καταφέρει», δήλωσε ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλ.

«Εδώ υπήρχαν πάντα η Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ και ακολουθούσαν η Άρσεναλ και η Τσέλσι. Τώρα νομίζω είμαστε κι εμείς σε αυτό του γκρουπ», πρόσθεσε ο προπονητής της Σίτι.