Χάβερτζ: «Όνειρο να παίζω για την Άρσεναλ - Σπουδαίος σύλλογος»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεταγραφή του από την Τσέλσι στην Άρσεναλ έκανε ο Κάι Χάβερτζ.

Χάβερτζ: «Όνειρο να παίζω για την Άρσεναλ - Σπουδαίος σύλλογος»

Περήφανος δήλωσε ο Κάι Χάβερτζ για τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ την οποία χαρακτήρισε ως μεγάλο σύλλογο και ιστορική ομάδα.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αλλάζει... συνοικία στο Λονδίνο αφού μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα μπλε της Τσέλσι ενώ τώρα θα πρέπει να συνηθίσει τα κόκκινα των «κανονιέρηδων».

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Το να παίζω εδώ είναι όνειρο. Χαίρομαι πού είμαι μέρος αυτού του γκρουπ. Προπονούμαι με την ομάδα εδώ και τέσσερις μέρες, και νιώθω ήδη πολύ ευπρόσδεκτος. Είναι ένα νεανικό γκρουπ παικτών, και όποτε τους παρακολουθούσα πέρυσι το απολάμβανα. Ένιωσα την ενέργεια πού εκπέμπει ο σύλλογος. Είναι μία ιστορική ομάδα και είναι θαυμάσιο πού είμαι εδώ», ανέφερε και συνέχισε:

«Ελπίζω να περάσουμε καλά και να πετύχουμε πολλά. Ακόμα και πέρυσι φτάσαμε πολύ κοντά (σ.σ. στην κατάκτηση του πρωταθλήματος), και παρακολουθώντας απ’ έξω, θεωρούσα ότι θα το πάρουν. Οπότε, όταν είσαι μέσα στο ‘συγκρότημα’, θέλεις πάντα να καταφέρεις τα σπουδαιότερα πράγματα. Αυτός είναι ένας από τους στόχους μας. Πρέπει όμως να πάμε βήμα-βήμα. Κατά τη διάρκεια της pre-season, πρέπει να ανακτήσουμε τα απαραίτητα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Πρέπει επίσης να συνηθίσω τους συμπαίκτες και τις κινήσεις της ομάδας στην επίθεση, όμως θα κάνω τα πάντα για αυτό».