Νυρεμβέργη - Άρσεναλ 1-1: Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις

Γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν Άρσεναλ και Νυρεμβέργη σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της νέας σεζόν.

Νυρεμβέργη - Άρσεναλ 1-1: Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις

Οι δύο ομάδα ήρθαν ισόπαλες 1-1 με την Άρσεναλ να ανοίγει νωρίς το σκορ στο 7' με τον Σάκα, όμως η Νυρεμβέργη ισοφάρισε στην επανάληψη με τον Οκουνούκι.

Η Νυρεμβέργη παρατάχθηκε με τους Ματένια κάτω από τα δοκάρια, Βαλεντίνι, Μάρκεζ, Λόρενς και Μπράουν στην άμυνα, Γκέις και Ντέλι στα χαφ και τους Οκουνούκι και Χαντβέρκερ στα άκρα, ενώ οι Ντούα και Χαγιάσι συνθέτουν του επιθετικό δίδυμο.

Από την Άρσεναλ ο Αρτέτα κατέβασε τον Ράμντεϊλ κάτω από τα δοκάρια, τους Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλιάες και Κιβιόρ στην άμυνα, Βιειρά, Παρτέι και Τροσάρντ στο κέντρο και Σάκα, N'Κέτια και Νέλσον στην επίθεση.

Η Άρσεναλ άρχισε να πιέζει νωρίς δημιουργώντας την πρώτη ευκαιρία στο 6' ενώ πέτυχε το πρώτο γκολ στο 7' με τον Σάκα μετά από ασίστ του Γουάιτ. Στην συνέχεια συνέχισε να είναι επιθετική με 9 ευκαιρίες από τις οποίες οι 3 ήταν έντος εστίας εστίας ενώ από την άλλη δέχτηκε μόλις 1 ευκαιρία χωρίς να απειληθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρτέτα προχώρησε 6 αλλαγές για την Άρσεναλ με τους Χάιν, Ζορζίνιο, Σοάρες, Χάβερτς, Χεσούς και Τιέρνι να παίρνουν τη θέση των Ράμντεϊλ, Παρτέι, Σαλιμπά, Νέλσον Σάκα και Κίβιορ, ενώ στο 54' ο Τρόσαρντ τραυματίστηκε με τη θέση του να παίρνει ο Μπαλογκάν.

Οι Άγγλοι συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο χωρίς να πετυχαίνουν όμως γκολ κάτι που πλήρωσαν αφού δέχτηκαν την ισοφάριση στο 62' με γκολ του Οκουνούκι. Το παιχνίδια τότε άνοιξε με τη Νυρεμβέργη να βγάζει ευκαρίες, την Άρσεναλ όμως να έχει τη μερίδα του λέοντος χωρίς όμως και πάλι να μπορεί να φτάσει στα δίχτυα.

Κάτι που τελικά δεν ήρθε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και εντυπώσεις κατά την προετοιμασία τους για την ερχόμενη σεζόν.

Ενδεκάδες:

Νυρεμβέρβη (Φιέλ): Ματένια - Βαλεντίνι, Μάρκεζ, Λόρενς, Μπράουν - Γκέις, Ντέλι, Οκουνούκι, Χαντβέκερ - Ντούα, Χαγιάσι

Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράμντεϊλ - Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλιάες, Κίβιορ - Βιειρά, Παρτέι, Τροσάρντ - Σάκα, Ν'Κέτια, Νέλσον