Χέντερσον: Αποδέχθηκε την πρόταση της Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ!

Πολύ πιθανό να υπάρξει υποστολή σημαίας στο Λίβερπουλ, καθώς ο Τζόρνταν Χέντερσον αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ! Η μπάλα πλέον στους δύο συλλόγους για την επίτευξη συμφωνίας. 

Χέντερσον: Αποδέχθηκε την πρόταση της Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ!

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Ετιφάκ!

Τώρα εναπόκειται στους συλλόγους να συμφωνήσουν για την αμοιβή. Η Αλ Ετιφάκ ελπίζει ότι ο αρχηγός της Λίβερπουλ θα μπορέσει να φύγει ως ελεύθερος ή με ένα ελάχιστο ποσό μεταγραφής. Εάν η Λίβερπουλ επιδιώξει υψηλό μεταγραφικό ποσό, η συμφωνία είναι απίθανο να προχωρήσει.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ ενημέρωσε μέσω μεσαζόντων τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας ότι είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί την προσφορά του συλλόγου. Επίσημη προσφορά θα σταλεί αν ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας θεωρήσει ότι μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ.

Στον Τζόρνταν Χέντερσον θα προσφερθεί τριετές συμβόλαιο με τον διεθνή Άγγλο να κερδίζει τουλάχιστον 50% περισσότερα από τις τρέχουσες αποδοχές του.

Ο 33χρονος Χέντερσον βρίσκεται στη Λίβερπουλ τα τελευταία 12 χρόνια έχοντας κατακτήσει 8 τίτλους.

Τώρα θα γίνουν συζητήσεις με τη Λίβερπουλ για να φανεί αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει εντοπίσει τον Ντάνι Παρέχο ως εναλλακτική λύση για τον Τζόρνταν Χέντερσον. Οι συζητήσεις με τον μέσο της Βιγιαρεάλ βρίσκονται σε εξέλιξη.