Να φύγει θέλει από τη Μάντσεστερ ο Σάντσες!

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Premier League βρίσκεται σε κόντρα με τον Ζοσέ Μουρίνιο και επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους». 

Να φύγει θέλει από τη Μάντσεστερ ο Σάντσες!

Ο Αλέξις Σάντσες επιθυμεί να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Χιλιανός διεθνής επιθετικός, ο οποίος σκόραρε πέρυσι μόλις τρία γκολ σε 14 εμφανίσεις για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, συνεχίζει και φέτος τις κακές εμφανίσεις, γεγονός που έχει δυσαρεστήσει έντονα τη διοίκηση της διάσημης αγγλικής ομάδας.

Ο 29χρονος άσος αποτελεί τον πλέον ακριβοπληρωμένο παίκτη όχι μόνο της Γιουνάιτεντ αλλά γενικότερα σε ολόκληρη την Premier League, με αποδοχές περίπου 600 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα (!), χωρίς όμως να έχει καταφέρει να τις δικαιολογήσει με τις εμφανίσεις του και την εφετινή σεζόν.

Ο Σάντσες την περασμένη αγωνιστική της Premier League είχε μείνει την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής της Γιουνάιτεντ από το ματς με τη Γουέστ Χαμ, ενώ έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τη Βαλένθια για το Champions League.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Sun", ο Σάντσες είναι σε κόντρα με τον Ζοσέ Μουρίνιο και ήδη έχει ενημερώσει τον ατζέντη του να συζητήσει με τη διοίκηση της Μάντσεστερ, ώστε τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.