Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Πότε και πού παίζουν Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και η βαθμολογική θέση των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League στα εθνικά τους πρωταθλήματα. 

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Πότε και πού παίζουν Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ

Το Σαββατοκύριακο φέρνει αγωνιστική δράση σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη και φυσικά οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού δεν αποτελούν εξαίρεση. Πάμε να δούμε τις αναμετρήσεις σε Serie A, La Liga και πρωτάθλημα Λουξεμβούργου για τις Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ αντίστοιχα.

Μίλαν

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Σαν Σίρο, στρέφει την προσοχή της στο ιταλικό πρωτάθλημα και την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κιέβο.

Οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας της Serie A με 9 βαθμούς, έχοντας σε 6 αγώνες 2 νίκες, 3 ήττες 1 ισοπαλία. Κόντρα στην ουραγό Κιέβο μέσα στο Σαν Σίρο, η Μίλαν θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, μετά το 1-4 επί της Σασουόλο και να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Μπέτις

Δύσκολη αναμέτρηση περιμένει την Μπέτις στην 8η αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Σετιέν αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη τη φορμαρισμένη Ατλέτικο σε ένα κρίσιμο από βαθμολογική άποψη ματς. Οι δύο ομάδες δεσπόζουν στην 4η (Ατλέτικο) και 5η θέση (Μπέτις) της βαθμολογίας με 12 βαθμούς έκαστη. Οι τρεις βαθμοί είναι κίνητρο και για τους δύο μονομάχους.

Η Μπέτις μετά τις νίκες επί των Ζιρόνα (0-1), Λεγανές (1-0) την περασμένη αγωνιστική, αλλά και τη χθεσινοβραδινή της επικράτηση επί της Ντουντελάνζ (0-3) στοχεύει να επεκτείνει περαιτέρω το νικηφόρο σερί της.

Ντουντελάνζ

Την μάχη για την 3η θέση του πρωταθλήματος δίνει η Ντουντελάνζ κόντρα στην Ρασίνγκ Ουνιόν Λουξεμβούργου. Συγκεκριμένα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League βρίσκεται στην 4η θέση με 12 βαθμούς, έχοντας σε 6 αγώνες 4 νίκες, 1 ήττα, 1 ισοπαλία. Η αντιπαλός της, με ένα ματς παραπάνω βρίσκεται στην 3η θέση με 14 βαθμούς.

Η Ντουντελάνζ θα ψάξει τους 3 βαθμούς της νίκης και με αυτούς την 3η θέση της βαθμολογίας, θέλοντας παράλληλα νσ συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία μετά το 6-1 επί της Ουνιόν Τίτους την περασμένη αγωνιστική.