Ο Βαλβέρδε απάντησε στο μεγάλο ερώτημα για Μέσι και Αργεντινή

«Ο Μέσι θα γυρίσει στην εθνική» δήλωσε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα

Ο Βαλβέρδε απάντησε στο μεγάλο ερώτημα για Μέσι και Αργεντινή

To μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με το εάν είναι προσωρινή ή οριστική η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την εθνική Αργεντινής, εξακολουθεί να αποτελεί θέμα συζήτησης στον κόσμο του ποδοσφαίρου.


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πάντως δεν έχει καμία αμφιβολία, εξηγώντας στο Fox Sports ότι το καλύτερο πράγμα για την Μπαρτσελόνα είναι «ο Μέσι να πηγαίνει στην Εθνική ομάδα και είναι ευτυχισμένος».


«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο Μέσι να είναι ευτυχισμένος. Γνωρίζουμε ότι θέλει να πάει στην εθνική ομάδα και θα πάει στην εθνική ομάδα. Για την Μπαρτσελόνα το καλύτερο είναι ο Μέσι να είναι ευτυχισμένος στην εθνική ομάδα», δήλωσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.


«Το γεγονός ότι παίρνει μια ανάσα, για να μιλήσει, είναι καλό για εκείνον. Και σε κάποιον βαθμό είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει. Δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι αυτό που θέλουμε είναι να είναι καλά όπου και να βρίσκεται. Και θέλει να κάνει πολλά πράγματα με την εθνική ομάδα της Αργεντινής», πρόσθεσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.


Ετσι ο Βαλβέρδε ευθυγραμμίζεται με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA), Κλαούντιο Τάπια, που υποστηρίζει ότι «δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επιστρέψει, ότι θα παίξει. Πρέπει να τον αφήσετε μόνο του, να πάρει το χρόνο του».