Μπράιτον: Αξιώνει 100 εκατομμύρια για τον Καϊσέδο

Η Μπράιτον αξιώνει 100 εκατομμύρια λίρες από την Τσέλσι, αν θέλει να αποκτήσει τον Μοϊσές Καϊσέδο αυτό το καλοκαίρι.

Μπράιτον: Αξιώνει 100 εκατομμύρια για τον Καϊσέδο

Υπήρξαν επαφές μεταξύ της Μπράιτον και της Τσέλσι σε εκτελεστικό επίπεδο και οι Μπλε έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού από το Εκουαδόρ, αν και δεν έχουν συζητηθεί ακόμη ποσά.

Η Μπράιτον θεωρεί την πιθανή αποχώρηση του Ντέκλαν Ράις από την Γουέστ Χαμ στην Άρσεναλ ως σημείο αναφοράς για την αξία του Μοϊσές Καϊσέδο και πιστεύει ότι ο 21χρονος μέσος της είναι τουλάχιστον εξίσου καλός, αν όχι καλύτερος, από τον Ράις.

Η Γουέστ Χαμ, έχοντας απορρίψει την αρχική πρόταση της Άρσεναλ για τον Ράις, εκτιμά ότι ο διεθνής Άγγλος αξίζει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια λίρες.

Η Μπράιτον έχει παραιτηθεί από το ενδεχόμενο να κρατήσει τον Καϊσέδο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, εφόσον η Τσέλσι ή άλλος σύλλογος φτάσει την τιμή που ζητάει, επειδή δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους μεγαλύτερους συλλόγους σε μισθούς.

Η Άρσεναλ είχε δει την πρότασή της ύψους 70 εκατομμυρίων λιρών για τον 21χρονο να απορρίπτεται κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου, με τον 21χρονο να μένει μακριά από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

Στη συνέχεια, ο Καϊσέδο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπράιτον τον Μάρτιο μέχρι το 2027 και συνέχισε να τη βοηθά να προκριθεί στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου υπό τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, τερματίζοντας στην έκτη θέση του πίνακα της Premier League.

Η Μπράιτον έχει ήδη πουλήσει τον παρτενέρ του Καϊσέδο στη μεσαία γραμμή, τον Αλέξις Μακ Άλιστερ στην Λίβερπουλ, η οποία θα αγωνιστεί μαζί της στο Europa League την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, η Μπράιτον απέκτησε τον 37χρονο Τζέιμς Μίλνερ με ελεύθερη μεταγραφή από την Λίβερπουλ. Προσέθεσε επίσης στο δυναμικό του Ντε Τζέρμπι τον 27χρονο μέσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ Μαχμούντ Νταχούντ με ελεύθερη μεταγραφή.