Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωση με σπόντες για Μέσι ότι «ήθελε να παίξει σε πρωτάθλημα με λιγότερη πίεση»!

Η Μπαρτσελόνα μετά την ανακοίνωση του Λιονέλ Μέσι ότι δεν επιστρέφει αλλά πηγαίνει στην Ίντερ Μαϊάμι εξέδωσε ανακοίνωση που βρίθει από... αιχμές όπως ότι ο Αργεντινός «ήθελε να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα με μικρότερες απαιτήσεις»

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωση με σπόντες για Μέσι ότι «ήθελε να παίξει σε πρωτάθλημα με λιγότερη πίεση»!

Με μια ανακοίνωση ενδεικτική του αιφνιδιασμού που υπέστη από την ανακοίνωση του Λιονέλ Μέσι, ότι δεν επιστρέφει στην Βαρκελώνη, αλλά πάει στην Ίντερ Mαϊάμι, αλλά και των δηλώσεων του Αργεντινού όπου έκθετει τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» απάντησε η Μπαρτσελόνα.

Όπου με το ...βαμβάκι σφάζει τον καλύτερο παίκτη που φόρεσε τη φανέλα της διαχρονικά λέγοντας ότι σέβεται την απόφαση του να παίξει σε πρωτάθλημα μικρότερης δυναμικότητας και με λιγότερη πίεση...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου, ο Χόρχε Μέσι, πατέρας του παίκτη και εκπρόσωπός του, ενημέρωσε τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα, για την απόφαση του παίκτη να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι, παρότι είχε πρόταση από την Μπαρτσελόνα και παρά την επιθυμία τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και του Λιονέλ Μέσι να φορέσει ξανά την μπλαουγκράνα φανέλα.

Ο πρόεδρος Λαπόρτα κατάλαβε και σεβάστηκε την απόφαση του Μέσι που ήθελε να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα με μικρότερες απαιτήσεις, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την πίεση που είχε τα τελευταία χρόνια.

Τόσο ο Τζούαν Λαπόρτα όσο και ο Χόρχε Μέσι συμφώνησαν να δουλέψουν μαζί για να προωθήσουν μια κατάλληλη αφιέρωση από τους φίλους της Μπαρτσελόνα στον παίκτη που ήταν και πάντα θα είναι αγαπητός από την Μπαρτσελόνα».