Μέσι: Πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με την Ίντερ Μαϊάμι

Δεν θα μείνει για πολύ εκτός αγωνιστικών χώρων ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει μέσα στον Ιούλιο το ντεμπούτο του με την Ίντερ Μαϊάμι

Μέσι: Πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με την Ίντερ Μαϊάμι

Το ερώτημα για το πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι είναι άμεση απόρροια της είδησης της μεταγραφής του στο MLS. Η δευτερεύουσα μεταγραφική περίοδος για το MLS ανοίγει στις 5 Ιουλίου, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή είναι η πρώτη μέρα που ο Μέσι θα είναι διαθέσιμος.

Η Ίντερ Μαϊάμι έχει εκτός έδρας παιχνίδια στις 8 και 15 Ιουλίου, πριν παίξει εντός έδρας στις 21 και 25 Ιουλίου στο Leagues Cup, το νέο εγχείρημα του MLS σε συνεργασία με την Liga MX.

Σε περίπτωση που το Μαϊάμι προκριθεί από τη φάση των ομίλων, θα έχει περισσότερα παιχνίδια στο Leagues Cup. Ο επόμενος εντός έδρας αγώνας τους στο MLS είναι στις 20 Αυγούστου, εντός έδρας με την Σάρλοτ FC.

Στη συνέχεια παίζει εκτός έδρας στην Νέα Υόρκη με τους Red Bulls, πριν υποδεχτεί την Νάσβιλ SC στο Ft. Lauderdale στις 30 Αυγούστου.

Στις ΗΠΑ κυκλοφορεί η άποψη ότι ο Μέσι θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι του Leagues Cup με την Κρουζ Αζούλ στις 21 Ιουλίου. Τα εισιτήρια για εκείνο το παιχνίδι έχουν ήδη εξαντληθεί.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο Μέσι θα περιμένει να κάνει το ντεμπούτο του στην κανονική περίοδο του MLS, κάτι που θα τον κρατούσε εκτός γηπέδου μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Η απόφαση αυτή θα έχει αναμφίβολα τεράστιο αντίκτυπο στους οπαδούς που ήδη άρχισαν να προμηθεύονται εισιτήρια για τα παιχνίδια που ξεκινούν από τον εκτός έδρας αγώνα της 8ης Ιουλίου στην Ουάσινγκτον.