Τεν Χάαχ: «Θα τα δώσουμε όλα για να αποτρέψουμε το τρεμπλ της Σίτι»

Ο Έρικ τεν Χάαχ δήλωσε σε ένα θορυβώδες Ολντ Τράφορντ ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει «πολύ καλές πιθανότητες» να κερδίσει το Κύπελλο Αγγλίας το επόμενο Σαββατοκύριακο και να σταματήσει την ευκαιρία της Μάντσεστερ Σίτι για το τρεμπλ.

Τεν Χάαχ: «Θα τα δώσουμε όλα για να αποτρέψουμε το τρεμπλ της Σίτι»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χάαχ υποσχέθηκε ότι οι παίκτες του θα τα «δώσουν όλα» για να νικήσουν την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι γηπεδούχοι νίκησαν την Φούλαμ και τερμάτισαν τρίτοι στην Premier League με 75 βαθμούς - τέσσερις λιγότερους από αυτούς που πέτυχαν οι νικητές του τρεμπλ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 1999 - και στη συνέχεια ο Τεν Χάαχ πήρε το μικρόφωνο για να δώσει έναν ξεσηκωτικό αποχαιρετισμό πριν από το ραντεβού του Σαββάτου στο Γουέμπλεϊ.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μας», δήλωσε ο Τεν Χάαχ. «Νομίζω ότι έκαναν μια λαμπρή σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω το επιτελείο μου, έκαναν επίσης καλή δουλειά».

Στη συνέχεια, ο Τεν Χάαχ έδειξε προς τις κερκίδες. «Δεύτερον, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους», πρόσθεσε. «Παίξατε πολύ σημαντικό ρόλο κατά την διάρκεια της σεζόν, στο Ολντ Τράφορντ αλλά και εκτός έδρας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συμβολή, για την υποστήριξη, για την υποστήριξη, ήταν υπέροχο.

Αλλά όταν λέω για την υποστήριξη... υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη εβδομάδα. Βασιζόμαστε και σε εσάς. Με εσάς στην πλάτη μας είμαι σίγουρος ότι έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε το κύπελλο πίσω στο Ολντ Τράφορντ».

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ απάντησαν με δυνατές επευφημίες.

Πριν μιλήσει ο Τεν Χάαχ, ο Νταβίντ ντε Χέα παρέλαβε το βραβείο του χρυσού γαντιού για τις περισσότερς ανέπαφες εστίες στην Premier League και πόζαρε για μια φωτογραφία με όλους τους συμπαίκτες του.

Καθώς συνέβαινε αυτό οι οπαδοί ξεκαθάρισαν τα συναισθήματά τους για την ιδιοκτησία της Γιουνάιτεντ. «Θέλουμε να φύγουν οι Γκλέιζερς», φώναζαν.