Λάμπαρτ: «Κρίμα για την Τσέλσι να φύγει ο Μάουντ»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ παραδέχεται ότι είναι «κρίμα» που ο Μέισον Μάουντ φαίνεται πιθανό να φύγει από την Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι.

Λάμπαρτ: «Κρίμα για την Τσέλσι να φύγει ο Μάουντ»

Το συμβόλαιο του Μέισον Μάουντ με την Τσέλσι λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν και αποτελεί στόχο για αρκετούς συλλόγους, ενώ οι «μπλε» δεν έχουν σημειώσει πρόοδο στο να τον δεσμεύσουν με νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο.

Ο Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής τείνει προς την μετακίνηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ότι οι συζητήσεις αναμένεται να γίνουν εν ευθέτω χρόνω.

Η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ ενδιαφέρονται επίσης για την απόκτηση του 24χρονου, ενώ ο νέος προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τον θέλει στην ομάδα του για την επόμενη σεζόν.

Ο Μάουντ είναι προϊόν των ακαδημιών της Τσέλσι και έχει 195 συμμετοχές από το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2017, πετυχαίνοντας 33 γκολ.

Ο Λάμπαρντ, ο οποίος πλησιάζει στο τέλος της προσωρινής δεύτερης θητείας του ως προπονητής στο Στάμφορντ Μπριτζ, παραδέχθηκε ότι η κατάσταση με τον Μάουντ ήταν «δύσκολη» και ότι η αποχώρησή του φαίνεται πιθανή.

Συγκεκριμένα, ο Λάμπαρντ δήλωσε:

«Από την συνεργασία με τον Μέισον, νιώθεις πραγματικά τον σύλλογο όταν είσαι στην ακαδημία από την ηλικία των οκτώ ετών. Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση, γιατί είναι θέμα του συλλόγου και του Μέισον.

Ξέρω ότι χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον σύλλογο. Ξέρω ότι προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κάνουν να μείνει.

Δεν θα ήθελα ποτέ να μιλήσω για το τι πρέπει να κάνει ένας παίκτης. Είναι κρίμα που φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση όπου φαίνεται ότι ίσως συμβαίνει τώρα».