Τσέλσι: Χάνει για μεγάλο διάστημα τον Μπαντιασίλ

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Μπενουά Μπαντιασίλ, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για την Τσέλσι για ένα «παρατεταμένο χρονικό διάστημα». «Κερδισμένος» ο Κόλγουιλ.

Τσέλσι: Χάνει για μεγάλο διάστημα τον Μπαντιασίλ

Ο αμυντικός της Τσέλσι, Μπενουά Μπαντιασίλ θα μείνει εκτός δράσης για ένα «παρατεταμένο χρονικό διάστημα» μετά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό.

Ο 22χρονος απουσίασε από την ήττα της Κυριακής από την Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι ενημέρωσε για την κατάστασή του ενόψει της επίσκεψης στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League την Πέμπτη (25/5).

Η Τσέλσι ενημέρωσε ότι ο Μπαντιασίλ είδε ειδικούς για τον τραυματισμό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και τώρα θα υποβληθεί σε μια περίοδο αποκατάστασης.

Ο Μπαντιασίλ έχει κάνει 11 συμμετοχές στην Premier League για την Τσέλσι μετά την μεταγραφή του τον Ιανουάριο με 33 εκατομμύρια λίρες από την Μονακό, εντυπωσιάζοντας παρά την συνολικά κακή φόρμα του συλλόγου υπό τον Γκρέιαμ Πότερ και στη συνέχεια τον Φρανκι Λάμπαρντ.

Η είδηση του τραυματισμού του Μπαντιασίλ θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις για τον δανεικό αμυντικό Λέβι Κόλγουιλ, τον οποίο η Τσέλσι θέλει να κρατήσει.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είναι επίσης αριστεροπόδαρος όπως και ο Μπαντιασίλ, θέλει να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής την επόμενη σεζόν, αφού πέρασε αυτή την περίοδο στην Μπράιτον. Δεν υπάρχει ακόμη καμία ένδειξη για το πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Μπαντιασίλ, αλλά περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής για τον Κόλγουιλ θα μπορούσαν να ανοίξουν στην αρχή της επόμενης σεζόν, αν ο τραυματισμός του Μπαντιασίλ αποδειχθεί σοβαρός.

Μετά το ταξίδι στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη, η Τσέλσι ολοκληρώνει την σεζόν εντός έδρας με την Νιούκαστλ στο Στάμφορντ Μπριτζ την Κυριακή (28/5).