Φιρμίνο: Πιθανότατα θα παίξει στο «αντίο» του με την Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ελπίζει ότι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο συγκινητικό αντίο του στο Άνφιλντ, όταν η Λίβερπουλ αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στο Άνφιλντ το Σάββατο (20/5, 17:00).

Φιρμίνο: Πιθανότατα θα παίξει στο «αντίο» του με την Λίβερπουλ

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος θα ρίξει την αυλαία της οκταετούς παραμονής του στην Λίβερπουλ, έχασε τα τελευταία έξι παιχνίδια λόγω μυϊκού τραυματισμού, αλλά θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας την Τετάρτη.

Ο Βραζιλιάνος κυνηγός αποθεώθηκε από τους φίλους των «κόκκινων» στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου της επιβλητικής νίκης με 3-0 επί της Λέστερ την Δευτέρα και ξανά μετά το τελικό σφύριγμα, καθώς περπάτησε κατά μήκος του γηπέδου για να χειροκροτήσει τους οπαδούς των φιλοξενούμενων.

«Ήταν τόσο ωραία. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο (για κάποιον που δεν έπαιζε)» , δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Νομίζω ότι έχει πιθανότητες να παίξει (απέναντι στην Άστον Βίλα). Θα πάμε σπίτι, την Τρίτη θα έχει ρεπό -όχι γι' αυτόν, αλλά για τους άλλους- και μετά την Τετάρτη θα είναι στην προπόνηση της ομάδας, αυτή είναι η ενημέρωσή μου.

Πρέπει να δούμε. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα σούπερ δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους. Πιθανώς αποχαιρετισμός γύρω από το παιχνίδι για μερικούς παίκτες και στη συνέχεια παίζοντας για τα απολύτως πάντα απέναντι στη δεύτερη ή τρίτη καλύτερη ομάδα της Premier League για το δεύτερο μέρος της σεζόν. Αυτό είναι σούπερ πρόκληση» .

Διαβάστε επίσης: Φιρμίνο: Ένας υποτιμημένος σούπερ-σταρ αποχωρεί ως θρύλος της Λίβερπουλ

Οι Τζέιμς Μίλνερ, Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, Ναμπί Κεϊτά και Αρτούρ Μέλο, ο οποίος θα επιστρέψει στη Γιουβέντους μετά το τέλος του δανεισμού του, θα αποχαιρετήσουν επίσης την Λίβερπουλ το Σάββατο στο Άνφιλντ.

«Μέσα σε όλα αυτά, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι» , πρόσθεσε ο Κλοπ.

«Αλλά γύρω από αυτό, θέλουμε να δείξουμε τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη που νιώθουμε όχι μόνο για τον Μπόμπι, αλλά και για όλα τα παιδιά που θα φύγουν το καλοκαίρι. Θα είναι μια ξεχωριστή μέρα με ένα δύσκολο παιχνίδι στο ενδιάμεσο» .