Ρεάλ Μαδρίτης: Αισιοδοξία Αντσελότι για Καμαβίνγκα

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι βέβαιος ότι ο Εντουάρντο Καμαβίνγκα θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι, παρά το γεγονός ότι ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έπρεπε να αποσυρθεί από το παιχνίδι με τη Χετάφε.

Ρεάλ Μαδρίτης: Αισιοδοξία Αντσελότι για Καμαβίνγκα

Ο Εντουάρντο Καμαβίνγκα ήταν ένας από τους μόλις τρεις παίκτες που διατήρησαν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι έκανε ροτέισον στην Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ του πρώτου αγώνα του ημιτελικού του Champions League και του αγώνα της La Liga με την Χετάφε το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 20χρονος αγωνίστηκε μέχρι το 84ο λεπτό του αγώνα του Σαββάτου. Ωστόσο, χρειάστηκε να αποχωρήσει ως αλλαγή, αφού τραυματίστηκε στο πόδι, ενώ διεκδικούσε την μπάλα.

Ο Καμαβίνγκα, πάντως, θα υποβληθεί σε εξέταση την Κυριακή. Η αρχική εκτίμηση είναι ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και αν η εξέταση την Κυριακή είναι καθαρή, τότε θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο Αντσελότι δήλωσε: "Είναι απλά ένα χτύπημα και θα αναρρώσει γρήγορα. Όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Καμαβίνγκα έχει ένα χτύπημα, αλλά θα είναι μια χαρά".

Και πρόσθεσε: "Ναι, είχε ένα μικρό στρίψιμο στο γόνατο, αλλά είναι ένα χτύπημα, τίποτα περισσότερο. Αύριο θα ξεκουραστεί, όπως και οι υπόλοιποι που έπαιξαν.

Έχει στραβώσει λίγο το γόνατό του, αλλά είναι σταθερός. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η σταθερότητα, 100 τοις εκατό. Τώρα τον ενοχλεί λίγο το εσωτερικό του γόνατός του, αλλά δεν είναι τίποτα".