Αρτέτα: «Είναι πολύ δύσκολο»

Οι δηλώσεις του Μικέλ Αρτέτα μετά την ήττα της Άρσεναλ στον τελικό του Champions League.

Αρτέτα: «Είναι πολύ δύσκολο»

Η Άρσεναλ προηγήθηκε στον τελικό του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο, αφού ηττήθηκε στα πέναλτι.

Ο Μικέλ Αρτέτα εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αναφέρθηκε στον αγώνα και δεν παρέλειψε να δηλώσει το πόσο περήφανος είναι για τους παίκτες του.

Ο προπονητής των Λονδρέζων υποστήριξε: «Είναι πολύ δύσκολο όταν είσαι τόσο συνεπής στη διοργάνωση μέχρι τον τελικό και στο τέλος χάνεις το τρόπαιο στα πέναλτι. Είναι δύσκολο. Είμαι τόσο περήφανος γι΄ αυτούς. Μας δίνουν τόση χαρά. Είναι απλώς προνόμιο να προπονείς αυτή την ομάδα παικτών, αυτή την ομάδα, ο τρόπος που φέρουν αυτό το σήμα και το πόσο πολύ αφιέρωσαν σε αυτό. Η Παρί είναι πραγματικά δύσκολη. Γι΄ αυτό είναι πρωταθλήτρια δύο φορές στη σειρά. Είναι μια κορυφαία, κορυφαία ομάδα».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110