Άρσεναλ: Χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν Ζιντσένκο και Σαλιμπά

Ο Γουίλιαμ Σαλίμπα και ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο θα μείνουν εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τις ελπίδες της Άρσεναλ για τον τίτλο στην Premier League.

Άρσεναλ: Χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν Ζιντσένκο και Σαλιμπά

Ο Γουίλιαμ Σαλίμπα και ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο θα χάσουν το το υπόλοιπο της σεζόν, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τις ελπίδες της Άρσεναλ για τον τίτλο στην Premier League.

Και οι δύο αμυντικοί ήταν βασικοί συντελεστές στην προσπάθεια της Άρσεναλ για τον πρώτο τίτλο στην Premier League από το 2004.

Ο Σαλίμπα υπέστη πρόβλημα στη μέση στην ήττα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στους 16 του Europa League τον Μάρτιο, ενώ ο Ζιντσένκο αποχώρησε από την νίκη της Κυριακής στην έδρα Νιούκαστλ με πρόβλημα στη γάμπα.

Αν και οι τραυματισμοί των δύο είναι αρκετά σημαντικοί ώστε να τους εμποδίσουν να αγωνιστούν ξανά σε αυτή την περίοδο, κανείς από τους δύο δεν αναμένεται να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Ο Σαλίμπα έχει χάσει τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της Άρσεναλ, ενώ προηγουμένως είχε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Κίεραν Τίρνι, ο οποίος μπήκε στη θέση του Ζιντσένκο στο St James' Park, θα αντικαταστήσει τον Ουκρανό διεθνή στην απουσία του.

Ο Ρομπ Χόλντινγκ ήταν τακτικά παρτενέρ του Γκάμπριελ στο κέντρο της άμυνας από τότε που ο Σαλίμπα έμεινε εκτός, αλλά ο διεθνής Πολωνός Γιάκουμπ Κίβιορ ξεκίνησε βασικός στα δύο τελευταία παιχνίδια - νίκες επί της Τσέλσι και της Νιούκαστλ.

Η Άρσεναλ αγωνίζεται στην συνέχεια με την Μπράιτον στο στάδιο Emirates την Κυριακή.