Ο Χάρι Κέιν δεν "εκτιμάται" αρκετά στην Αγγλία, επιμένει ο Ράιαν Μέισον της Τότεναμ

Ο Χάρι Κέιν είναι "υποτιμημένος" ως ποδοσφαιριστής στην Αγγλία, δήλωσε ο εκτελών χρέη προπονητή της Τότεναμ, Ράιαν Μέισον.

Ο Χάρι Κέιν δεν "εκτιμάται" αρκετά στην Αγγλία, επιμένει ο Ράιαν Μέισον της Τότεναμ

"Ήταν εξαιρετικός", δήλωσε ο εκτελών χρέη προπονητή της Τότεναμ, Ράιαν Μέισον ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Λίβερπουλ, όταν ρωτήθηκε για την εμφάνιση του Κέιν στο δεύτερο ημίχρονο, η οποία περιελάμβανε μια ωραία ασίστ για την ισοφάριση του Σον.

"Αυτή η χώρα μάλλον δεν εκτιμά πόσο καλός είναι ως ποδοσφαιριστής. Είναι απίστευτος. Είχα την τύχη να περάσω από την ακαδημία, παίξαμε μαζί. Και το να βρίσκομαι τώρα στην άλλη πλευρά και να τον παρακολουθώ ως προπονητής, είναι μεγάλη ευχαρίστηση. Για να τον βλέπεις ζωντανά, αυτή η χώρα πρέπει να εκτιμήσει ότι έχουμε ένα πραγματικά ξεχωριστό ταλέντο".

Ερωτηθείς για τον αντίκτυπο του Κέιν που πέφτει πιο βαθιά, πρόσθεσε: "Μας αρέσει να δίνουμε στον Χάρι οδηγίες για το πού πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρχει χώρος, αλλά ταυτόχρονα μιλάμε για έναν ειλικρινά έναν από τους πιο έξυπνους και καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Το να του στερήσουμε αυτό το ένστικτο είναι για μένα κάτι που δεν θέλουμε να κάνουμε. Αν ο Χάρι αισθάνεται ότι πρέπει να μπαίνει πολύ βαθιά και να παίρνει την μπάλα από τους αμυντικούς κατά καιρούς, τότε μπορεί να το κάνει αυτό, επειδή έχει την ικανότητα να πασάρει και να επηρεάζει τα παιχνίδια από κάθε σημείο του γηπέδου.

Νομίζω ότι είδαμε χθες βράδυ για άλλη μια φορά ότι ο Χάρι Κέιν είναι ίσως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Αυτός δημιούργησε το δεύτερο γκολ, αλλά ταυτόχρονα συμμετείχε συνεχώς και όσο περισσότερες επαφές έχει ο Χάρι με την μπάλα, τόσο περισσότερες ευκαιρίες πιστεύουμε ότι θα δημιουργούμε".

Ο Κέιν έγινε στόχος των συνθημάτων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μιλούσαν για μια πιθανή καλοκαιρινή μετακίνηση στο Ολντ Τράφορντ κατά τη διάρκεια του αγώνα και ο αρχηγός της Αγγλίας παραμένει στη λίστα των μεταγραφικών στόχων του Έρικ Τεν Χαγκ.

Αλλά ερωτηθείς πώς ο Κέιν συγκρίνεται με επιθετικούς που έχουν κερδίσει τρόπαια, ο Μέισον επισήμανε την "αφοσίωσή" του.

"Σίγουρα εκτιμώ την αφοσίωση και όταν βλέπω έναν παίκτη να δείχνει αφοσίωση, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και εκτός αυτού.

Είναι οικογενειάρχης, είναι ταπεινός, δουλεύει σκληρά και αν μιλάω με οποιοδήποτε παιδί σε αυτή την ακαδημία και σε όλο τον κόσμο, αποτελεί πρότυπο για πάρα πολλούς ανθρώπους - όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους ενήλικες. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε εδώ".

Σχετικά με τον πρόσφατο ισχυρισμό του προέδρου Ντάνιελ Λεβί ότι θέλει να δει ένα άγαλμα του Κέιν έξω από το γήπεδο της Τότεναμ, ο Μέισον πρόσθεσε: "Ακούστε το μέλλον είναι το μέλλον, είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο παρόν. Οι οπαδοί μας τον αγαπούν, όλοι τον αγαπάμε εδώ, τον εκτιμούμε σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο".