Τεν Χάαχ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν τόσο καλή για 90 λεπτά απέναντι στην Τότεναμ»

Ο Έρικ τεν Χάαχ πιστεύει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «δεν ήταν τόσο καλή για 90 λεπτά» κατά την διάρκεια της ισοπαλίας 2-2 με την Τότεναμ, προσθέτοντας ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είχε κάνει καλύτερη διαχείριση του παιχνιδιού.

Τεν Χάαχ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν τόσο καλή για 90 λεπτά απέναντι στην Τότεναμ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη, καθώς η Τότεναμ σκόραρε δύο φορές για να κερδίσει έναν βαθμό στην έδρα της.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Έρικ τεν Χάαχ δήλωσε στο BT Sport: "Επίσης, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε εξαιρετικά.

Όταν δεχτήκαμε ένα γκολ, μπορούσες να δεις ότι ερχόταν (άλλο) γκολ, είχα έτοιμους τους αναπληρωματικούς, αλλά ήταν πολύ αργά.

Διαχειριστείτε το παιχνίδι (καλύτερα), κρατήστε την μπάλα. Δώσαμε τόσες πολλές εύκολες μπάλες. Να έχουμε (καλύτερη) αμυντική οργάνωση, την οποία δεν είχαμε πάντα. Με τα γκολ, δεν μπλοκάραμε τις σέντρες και πρέπει να είμαστε προληπτικοί εκεί. Πρέπει να βγούμε και να μπλοκάρουμε το σουτ με τη δεύτερη μακρινή μπάλα. Δεν πιέσαμε έξω. Ήταν τόσο εύκολο γι' αυτούς και συνέχισε να έρχεται".

Παρά το γεγονός ότι πέταξε στα σκουπίδια ένα πλεονέκτημα δύο τερμάτων, ο τεν Χάαχ ήταν ευχαριστημένος με τον βαθμό.

"Πριν θα ήμουν ευχαριστημένος με έναν πόντο, όταν βλέπεις το πρώτο ημίχρονο, δεν νομίζω ότι παίξαμε τόσο λαμπρά, είχαμε πλήρη έλεγχο, υπερφόρτωση στη μεσαία γραμμή, χρησιμοποιήσαμε καλά, ειδικά όταν αλλάξαμε από δεξιά σε αριστερά", πρόσθεσε.

"Λίγο πριν κάνουμε το 2-0 είχαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 1-1. Στη δεξιά μας πλευρά δεχτήκαμε κάποιες αντεπιθέσεις, δεν ήμασταν καλοί στις τοποθετήσεις. Μετά το ημίχρονο υπήρχε διαφορά, η μπάλα δεν ήταν ασφαλής, τότε πρέπει να μπεις στη μάχη. Τελικά πρέπει να είσαι ικανοποιημένος και να πάρεις αυτόν τον βαθμό".

Η Γιουνάιτεντ παραμένει τέταρτη στον πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ και αντιμετωπίζει ένα δύσκολο τεστ με την Άστον Βίλα αυτή την Κυριακή στο Ολντ Τράφορντ.