Premier League: Ορίστηκε ξανά ο διαιτητής που κατηγορήθηκε για αγκωνιά στον Ρόμπερτσον

Ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης θα είναι βοηθός διαιτητή όταν η Λιντς αντιμετωπίσει την Λέστερ για την Premier League την επόμενη εβδομάδα.

Premier League: Ορίστηκε ξανά ο διαιτητής που κατηγορήθηκε για αγκωνιά στον Ρόμπερτσον

Ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης ορίστηκε ως βοηθός διαιτητή βίντεο-βοηθού (VAR) για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι στο Elland Road ανάμεσα στην Λιντς και την Λέστερ.

Αλλά θα επιστρέψει στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Championship, όταν η Πρέστον θα παίξει με την Μπλάκμπερν το Σάββατο.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Χατζηδάκης θα τεθεί σε αγώνα από τότε που η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) επιβεβαίωσε ότι δεν θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα εναντίον του μετά την επανεξέταση της αγκωνιάς του προς τον Άντριου Ρόμπερτσον κατά την διάρκεια της ισοπαλίας της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στην Premier League.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Ρόμπερτσον πλησίασε τον Χατζηδάκη καθώς οι παίκτες αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό χώρο για το ημίχρονο και φάνηκε να τον ακουμπά πριν ο Χατζηδάκης σηκώσει τον αγκώνα του προς τον Σκωτσέζο.

Ωστόσο, ο 38χρονος δεν θα αντιμετωπίσει περαιτέρω ενέργειες από την FA, η οποία ολοκλήρωσε την έρευνά της για το περιστατικό.

Ο Χατζηδάκης ζήτησε συγγνώμη από τον Ρόμπερτσον μέσω τηλεδιάσκεψης Zoom και ο αριστερός μπακ την αποδέχτηκε χωρίς δισταγμό.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο τέθηκε εκτός αγώνων της Premier League, ενώ η PGMOL διερευνούσε το περιστατικό.