Κλοπ για Μπέλιγχαμ: «Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να αποδεχτείς πως κάτι δεν είναι πιθανό»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μίλησε για το σίριαλ που έχει δημιουργηθεί γύρω από την απόκτηση Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Κλοπ για Μπέλιγχαμ: «Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να αποδεχτείς πως κάτι δεν είναι πιθανό»

Με ένα δικό του ξεχωριστό παράδειγμα ανέλυσε ο Γιούργκεν Κλοπ τις πιθανότητες που έχει η Λίβερπουλ για να κάνει δικό της τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Οι reds λίγα 24ωρα νωρίτερα κατέθεσαν πρόταση ύψους 84 εκατομμυρίων λιρών στην Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Άγγλου μέσου, με τους Βεστφαλούς να απαντούν αρνητικά, ζητώντας για την παραχώρησή του πάνω από 100 εκατομμύρια.

Με την Λίβερπουλ να μην μπορεί να δαπανήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό, δεδομένου ότι εκτός απροόπτου δεν θα καταφέρει να βγει στο Champions League και δεν θα έχει τα εξασφαλισμένα έσοδα του, όταν ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Λιντς (17/04, 22:00), για τον Μπέλιγχαμ τον παρομοίασε με μια... Ferrari που ζητάει ένα μικρό παιδί από τους γονείς του για τα Χριστούγεννα.

«Δεν ξέρω γιατί μιλάμε για πράγματα που θεωρητικά δεν μπορούμε να έχουμε. Εάν ένα παιδί ζητήσει μία Φεράρι για τα Χριστούγεννα του λες ότι δεν μπορούμε να την πληρώσουμε και δεν μπορείς να οδηγήσεις! Τι χρειαζόμαστε και τι θέλουμε προσπαθούμε σίγουρα να πάμε και να το πάρουμε.

Υπάρχουν ωστόσο στιγμές όπου πρέπει να αποδεχτείς πως κάτι δεν είναι πιθανό και να παραμερίσεις για να κάνεις διαφορετικά πράγματα
», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.