«Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Τότεναμ ο Κομπανί»

Όπως μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα, ο Βενσάν Κομπανί είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ.

«Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Τότεναμ ο Κομπανί»

Ο Βενσάν Κομπανί είναι το πρώτο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο της Τότεναμ την ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Η εξαιρετική σεζόν που διανύει ο Βέλγος τεχνικός στον πάγκο της Μπέρνλι, έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει ήδη την άνοδο από την Championship στην Premier League, έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, μετά την απόλυση του Αντόνιο Κόντε έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο για τον πάγκο των πετεινών τον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς είναι άκρως εντυπωσιασμένος από την τεράστια αλλαγή που έχει κάνει στον τρόπο παιχνιδιού των Κλάρετς.

Η μεγάλη δυσκολία της υπόθεσης είναι το συμβόλαιο που δεσμεύει τον 37χρονο Βέλγο, το οποίο εκπνέει το 2025, γεγονός που υποχρεώνει την Τότεναμ, εάν θέλει ο Κομπανί να μετακομίσει στο Λονδίνο, να καταβάλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό ως αποζημίωση.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η εν λόγω η υπόθεση, η Τότεναμ θα στραφεί στον προπονητή της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ και στον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Μπάγερν πριν από μερικές εβδομάδες.