Μπουσκέτς: «Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Χιρόνα μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπουσκέτς: «Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς, μιλώντας στο κανάλι DAZN μετά την λευκή ισοπαλία στην αναμέτρηση κόντρα στην Χιρόνα, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι μπλαουγκράνα στην τελική προσπάθεια, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο στόχος των Καταλανών παραμένει να κατακτήσουν το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπουσκέτς:

«Δυσκολευθήκαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας. Είχαν πολύ κόσμο στην περιοχή τους, ειδικά με τον Αρνάου. Και παρόλα αυτά, καταφέραμε να έχουμε καθαρές ευκαιρίες. Όμως τα λεπτά πέρασαν και άρχισαν να αποκτούν αυτοπεποίθηση στην άμυνα.

Και ήταν δύσκολο να κάνουμε την τελευταία πάσα ή να συγκεκριμενοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας.

Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, να κατακτήσουμε την La Liga όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είμαστε δεκατρείς βαθμούς μπροστά, αλλά ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Σε όλους μας έλειπε κάτι για να δημιουργήσουμε περισσότερα και να κάνουμε την τελευταία πάσα, αλλά η ομάδα τα έδωσε όλα».