Λέστερ: Αναλαμβάνει υπηρεσιακός ο Ντιν Σμιθ, μαζί του και ο Τζον Τέρι

Η Λέστερ Σίτι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την πρόσληψη του πρώην προπονητή της Άστον Βίλα, Ντιν Σμιθ, σε προσωρινή βάση μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Τζον Τέρι να τον συνοδεύει.

Λέστερ: Αναλαμβάνει υπηρεσιακός ο Ντιν Σμιθ, μαζί του και ο Τζον Τέρι

Ο Ντιν Σμιθ είναι άνεργος από τότε που απολύθηκε από την Νόριτς, ομάδα της Championship, τον Δεκέμβριο, αλλά τώρα θα μπορούσε να αναλάβει να κρατήσει την προτελευταία Λέστερ στην Premier League.

Η Λέστερ έχει κερδίσει μόλις επτά παιχνίδια πρωταθλήματος σε όλη την διάρκεια της σεζόν και απέχει δύο βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού έπειτα από ένα σερί επτά ηττών στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές.

Ο 42χρονος Τζον Τέρι συνεργάστηκε με τον Ντιν Σμιθ στην Άστον Βίλα ως βοηθός προπονητή μεταξύ 2018 και 2021.

Ο Σμιθ συνεργάστηκε επίσης με τον πρώην προπονητή της Λέστερ, Κρεγκ Σαίξπηρ, στη Νόριτς και ετοιμάζεται να ξανασυνδεθεί με το πρώην Νο 2 του, ο οποίος έχει παραμείνει σε καλές σχέσεις με τους επικεφαλής στο King Power Stadium.

Ο σύλλογος που απειλείται με υποβιβασμό είχε μιλήσει με αρκετούς υποψηφίους - συμπεριλαμβανομένου του πρώην προπονητή της Λιντς, Τζέσι Μάρτς - για την αντικατάσταση του Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος αποχώρησε κοινή συναινέσει νωρίτερα αυτό το μήνα.