Μπαρτσελόνα: «Καραδοκεί» για Κανσέλο

Ο Ζοάο Κανσέλο βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, με τους μπλαουγκράνα να περιμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Πορτογάλου μπακ.

Μπαρτσελόνα: «Καραδοκεί» για Κανσέλο

Την ώρα που το μέλλον του Ζοάο Κανσέλο σε Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι παραμένει αβέβαιο, η Μπαρτσελόνα περίμενει στην γωνία για να τον αποκτήσει.

Με τους Βαυαρούς να μην σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Πορτογάλου μπακ και με τις σχέσεις μεταξύ Κανσέλο και Πεπ Γκουαρδιόλα να μην είναι οι καλύτερες δυνατές, οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ωστόσο, η ομάδα του Τσάβι προβληματίζεται από τις φήμες που αναφέρουν ότι ο Κανσέλο έχει έναν αρκετά προβληματικό χαρακτήρα, γεγονός που επιβεβαιώνεται πέρα από την διαμάχη που έχει με τον τεχνικό της Σίτι και από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν προ μηνών, στις οποίες ανέφερε πως όταν ο 28χρονος ακραίος αμυντικός μένει στον πάγκο είναι δυσαρεστημένος.

Επιπλέον, πολλά θα κριθούν και από τις οικονομικές απαιτήσεις των «πολιτών». Η οψιόν αγοράς της Μπάγερν ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ και δύσκολα η Σίτι θα τον παραχωρήσει με λιγότερα χρήματα.