Νάγκελσμαν για Κανσέλο: «Όταν παίζει είναι καλά, όταν δεν παίζει όχι»

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν σε συνέντευξη Τύπου εξήγησε πως έχει η κατάσταση με τον Ζοάο Κανσέλο, την ίδια ώρα που γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Πορτογάλος μπακ δεν θα παραμείνει στην Μπάγερν στο τέλος της σεζόν.

Νάγκελσμαν για Κανσέλο: «Όταν παίζει είναι καλά, όταν δεν παίζει όχι»

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες ο Ζοάο Κανσέλο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στην Μπάγερν, γεγονός που όπως ήταν αναμενόμενο έφτασε στα αυτιά του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Άουγκσμπουργκ ξεδιάλυνε το τοπίο αναφορικά με τον Πορτογάλο μπακ:

«Όπως είναι τα πράγματα τώρα, θα πάρει την ευκαιρία να ξεκινήσει αύριο. Όταν παίζει είναι καλά, όταν δεν παίζει, όχι. Αυτό είναι νορμάλ. Έχει πάντα καλή αντίδραση. Είχε μία προπόνηση πρόσφατα που δεν άφησε θετική εντύπωση. Είχα μία ανάλογη περίπτωση στη Λειψία με τον Ανχελίνο. Μία προπόνηση δεν ήταν τόσο καλή, αλλά είχαμε μία καλή συζήτηση

Του εξήγησα τον τρόπο σκέψης μου και πώς να αντιμετωπίζει τέτοιες περιπτώσεις. Μπορείς να αναπτύξεις κάποιες ευκαιρίες από αυτό. Ήταν μία ανοιχτή συζήτηση όχι απλώς για το ποδόσφαιρο. Από τότε προπονήθηκε πολύ καλά. Θα τον ανταμείψω με θέση βασικού. Είμαι σίγουρος ότι τα καλά στοιχεία που έδειξε στην προπόνηση θα τα δείξει και στο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Νάγκελσμαν.

Την ίδια ώρα, όπως έκανε γνωστό η Καταλανική «Sport», η Μπάγερν έχει ήδη ενημερώσει τη Μάντσεστερ Σίτι ότι δεν θα κρατήσει τον Κανσέλο μετά το τέλος της σεζόν, συνδέοντας τον 28χρονο Πορτογάλο με την Μπαρτσελόνα, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, δεδομένου ότι ο Γκουαρδιόλα δεν θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ των «πολιτών».