«Μονομαχία» Μίλαν και Άρσεναλ για τον Μπόι της Γαλατασαράι

Ο φουλ-μπακ της Γαλατασαράι, Σάσα Μπόι, έχει θαυμαστές σε όλη την Ευρώπη και η Μίλαν με την Άρσεναλ αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. 

«Μονομαχία» Μίλαν και Άρσεναλ για τον Μπόι της Γαλατασαράι

Ο Σάσα Μπόι έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών διαφορετικών συλλόγων, λαμβάνοντας υπόψη τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις σε ηλικία 22 ετών.

Η Ουντινέζε έχει προσπαθήσει να τον αποκτήσει στο παρελθόν, αλλά η Γαλατασαράι κατάφερε να αντισταθεί, αν και τώρα η Άρσεναλ είναι αυτή που ενδιαφέρεται περισσότερο να υπογράψει για το πρώην αστέρι των ακαδημιών της Ρεν ενόψει του καλοκαιριού.

Ωστόσο, υπάρχει ανταγωνισμός για τους Κανονιέρηδες, καθώς η Μίλαν είναι πάντα προσεκτική με τους Γάλλους παίκτες και παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τον Μπόι, αναμφίβολα ως ένα προφίλ που γνωρίζει καλά ο Τζέφρι Μονκάδα.

Ο δεξιός μπακ θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Σερτζίνιο Ντεστ στην ενδεκάδα, καθώς οι Ροσονέρι αποφάσισαν να μην τον αγοράσουν από την Μπαρτσελόνα, οπότε θα αφήσει κενή θέση στην ενδεκάδα για την επόμενη σεζόν.