Ικάρντι: Δεν βιάζεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του με την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μάουρο Ικάρντι αρχίζει να σκέφτεται τι του επιφυλάσσει το μέλλον μετά την λήξη του δανεισμού του στην Γαλατασαράι και τόσο η Μίλαν όσο και η Ρόμα έχουν αναφερθεί ξανά ως πιθανοί προορισμοί.

Ικάρντι: Δεν βιάζεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του με την Παρί Σεν Ζερμέν

Η τουρκική πηγή Fanatik κάνει έναν απολογισμό του μέλλοντος του Μάουρο Ικάρντι που είναι δανεικός στην Γαλατασαράι από την Παρί Σεν Ζερμέν και αναφέρει ότι ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Ωστόσο, ο Ικάρντι δεν βιάζεται να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του, δεδομένου ότι υπάρχει ακόμη και κάποιο ενδιαφέρον από την Serie A, ένα πρωτάθλημα και μια χώρα που γνωρίζει καλά. Αναφέρονται τα ονόματα των Μίλαν και Ρόμα, γι' αυτό ο Αργεντινός δεν σχεδιάζει να πάρει απόφαση πριν από τον Ιούλιο.

Αφού είχε ελάχιστες ευκαιρίες στο Παρίσι, ο πρώην επιθετικός της Ίντερ επέλεξε να μετακομίσει στην Τουρκία για να προσπαθήσει να επανέλθει σε φόρμα και τα κατάφερε, σκοράροντας 9 γκολ και προσθέτοντας 6 ασίστ σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι στιγμής.