Κουρτουά: Θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τιμπό Κουρτουά θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι αποσύρθηκε από την αποστολή του Βελγίου λόγω τραυματισμού.

Κουρτουά: Θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τιμπό Κουρτουά έπαιξε σε όλο το 90λεπτο της νίκης με 3-0 την Παρασκευή στα προκριματικά του Euro 2024 επί της Σουηδίας, αλλά τέθηκε εκτός αποστολής για το φιλικό της Τρίτης με τη Γερμανία.

Σε ανακοίνωση του Βελγίου αναφέρεται: "Ο Τιμπό επέστρεψε για προληπτικούς λόγους πίσω στη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω ενός μικρού τραβήγματος στον προσαγωγό".

Ωστόσο, μετά από ιατρικές εξετάσεις κατά την επιστροφή του στην Ισπανία, πιστεύεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ανησυχεί.

Ο τραυματισμός δεν είναι φρέσκος με τον Κουρτουά να αισθάνεται για πρώτη φορά ενοχλήσεις στη νίκη επί της Λίβερπουλ στο Μπερναμπέου στο Champions League νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται στη συνέχεια με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ την Κυριακή εντός έδρας, όπου ο Κουρτουά αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Είναι η αρχή ενός πολυάσχολου δεκαπενθήμερου για τον σύλλογο με το παιχνίδι της Κυριακής να ακολουθείται από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Copa del Rey με την Μπαρτσελόνα στις 5 Απριλίου.

Στη συνέχεια αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ στη La Liga πριν αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο πρώτο παιχνίδι του προημιτελικού του Champions League στις 12 Απριλίου.