Αρτέτα: Ενημέρωσε για τους τραυματισμούς των Τομιγιάσου και Σαλιμπά

Ο Αρτέτα δήλωσε ότι οι τραυματισμοί τόσο του Τομιγιάσου όσο και του Σαλιμπά χρειάζονται περαιτέρω αξιολόγηση, με τους δύο να αντικαθίστανται στην ήττα της Άρσεναλ στο Europa League από την Σπόρτινγκ την Πέμπτη.

Αρτέτα: Ενημέρωσε για τους τραυματισμούς των Τομιγιάσου και Σαλιμπά

Ο Τομιγιάσου , 24 ετών, χρειάστηκε να αντικατασταθεί στο 9ο λεπτό, αφού τραυματίστηκε ενώ πήγαινε για μαρκάρισμα στον Τρινκάο. Αντικαταστάθηκε από τον Μπεν Γουάιτ.

Ο Σαλιμπά , 21 ετών, τέθηκε εκτός στο 21ο λεπτό. Ο κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ήταν βασικός για τον Αρτέτα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, αντικαταστάθηκε από τον Ρομπ Χόλντινγκ.

Μιλώντας μετά τη νίκη της Άρσεναλ με 4-1 στην Premier League επί της Κρίσταλ Πάλας, ο Αρτέτα εξακολουθεί να ανησυχεί για τον τραυματισμό του Τομιγιάσου, αλλά ελπίζει ότι ο τραυματισμός του Σαλίμπα θα είναι μικρότερο πρόβλημα.

Ο ίδιος δήλωσε: "Δεν ξέρουμε (πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Τομιγιάσου ).

Ο γιατρός αξιολογεί. Έχουμε μια αξιολόγηση και νομίζω ότι πρέπει να κάνουν άλλη μια αξιολόγηση αύριο. Δεν φαίνεται καλά. Ο Τόμι δεν είναι από αυτούς που υπερβάλλουν. Ανησύχησε πραγματικά αμέσως και ανησυχούμε κι εμείς".

"Ελπίζουμε ότι ο Σαλιμπά θα έχει καλύτερα νέα. Και πάλι πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να έχουμε καλύτερη εικόνα".

Με το αποτέλεσμα αυτό η Άρσεναλ ξέφυγε με οκτώ βαθμούς στην κορυφή της Premier League έναντι της Μάντσεστερ Σίτι, που είναι δεύτερη.