Κομπανί για την απόλυση του Πάτρικ Βιεϊρά από την Κρίσταλ Πάλας: "Δεν μου κάθεται καλά"

Ο Βενσάν Κομπανί υπερασπίστηκε τον πρώην συμπαίκτη του Πατρίκ Βιεϊρά μετά την απόλυση του πρώην προπονητή της Κρίσταλ Πάλας από τον σύλλογο του νότιου Λονδίνου την Παρασκευή.

Κομπανί για την απόλυση του Πάτρικ Βιεϊρά από την Κρίσταλ Πάλας: "Δεν μου κάθεται καλά"

Ο Βενσάν Κομπανί, του οποίου η ομάδα της Μπέρνλι αντιμετωπίζει σήμερα μια δύσκολη αναμέτρηση για το Κύπελλο Αγγλίας με την πρώην ομάδα του, την Μάντσεστερ Σίτι, όπου έπαιξε με τον Πατρίκ Βιεϊρά για 18 μήνες από το 2010 έως το 2011.

Ο Βιεϊρά, εν τω μεταξύ, άφησε την Πάλας με την ομάδα στη 12η θέση της Premier League, αλλά μόλις τρεις βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και χωρίς νίκη το 2023.

"Πρέπει να είμαι ειλικρινής, δεν μου κάθεται καλά", δήλωσε ο Κομπανί ενόψει του αγώνα με τη Σίτι.

"Αν είσαι λογικός και κάποιος υπολείπεται σε σχέση με τους πόρους του, τότε νομίζω ότι είναι αρκετά δίκαιο να πάρει ο σύλλογος μια απόφαση.

Αλλά νομίζω ότι αν υπεραποδίδεις, κάτι που κάνει (η Πάλας), τότε νομίζω ότι όποιος παίρνει την απόφαση, πρέπει να βγει μπροστά και να πει "πήρα την απόφαση γιατί πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα είμαστε ασφαλείς εξαιτίας αυτής της απόφασης".

Γιατί στην πραγματικότητα αυτό που κάνατε, είναι να βγάλετε από τη μέση έναν προπονητή που υπερέβαλλε και αυτή η πλευρά είναι ένα πρόβλημα στο ποδόσφαιρο".

Η Πάλας έχει συγκεντρώσει μόνο 27 βαθμούς σε 27 παιχνίδια φέτος και είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει κερδίσει ακόμα στην Premier League φέτος, έχοντας πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες.