Σάρι για Λάτσιο: «Δεν έχει τη δομή για να αντέξει πάνω από μία διοργάνωση»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι σε δηλώσεις του χαρακτήρισε δίκαιο τον αποκλεισμό της Λάτσιο από την Άλκμααρ στο Europa Conference League.

Σάρι για Λάτσιο: «Δεν έχει τη δομή για να αντέξει πάνω από μία διοργάνωση»

Ο προπονητής της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, μετά τον αποκλεισμό στο Europa Conference League από την Άλκμααρ προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν έντονα.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε για τους λατσιάλι πως δεν μπορούν να αντέξουν πάνω από μια διοργάνωση, καθώς υπάρχουν ζητήματα σε ποσοτικό επίπεδο, στην νοοτροπία αλλά και τη φυσική κατάσταση των παικτών.

«Μας άξιζε να μείνουμε εκτός. Είμασταν καλά στο παιχνίδι μέχρι που μας ισοφάρισαν. Μετά από εκείνο το σημείο σταματήσαμε να πιστεύουμε και να παίζουμε συγκεντρωμένα. Η εντύπωσή μου είναι πως μετά την ισοφάριση, η ομάδα μου έχασε ολοκληρωτικά όποια ελπίδα πρόκρισης, ενώ απέμεναν 55 λεπτά ακόμα».

Επιπλέον, ο Σάρι σχολίασε την αδυναμία της Λάτσιο να αντέξει σε παραπάνω από μια διοργάνωση:

«Δεν έχουμε τη δομή ως ομάδα για να παίξουμε σε περισσότερες από μία διοργανώσεις. Το εννοώ αυτό σε όλους τους τομείς. Ποσοτικά, νοοτροπία, φυσική κατάσταση. Είναι εμφανές πως όποτε κάνουμε 5-6 αλλαγές, έχουμε πρόβλημα» ήταν τα λόγια του Μαουρίτσιο Σάρι μετά το τέλος της αναμέτρησης.