Τεν Χαγκ: "Είμαι έκπληκτος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα"

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, δήλωσε "έκπληκτος" από την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Λίβερπουλ.

Τεν Χαγκ: "Είμαι έκπληκτος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε στο ημίχρονο χάνοντας με 1-0, αλλά δέχθηκε έξι γκολ στο δεύτερο μέρος, καθώς δέχθηκε την πιο βαριά ήττα της στην Premier League, με 7-0 από την Λίβερπουλ.

Μετά τον αγώνα, ο Έρικ τεν Χαγκ μίλησε για την διαφορά μεταξύ αυτής της ήττας και της ήττας με 4-0 εκτός έδρας από την Μπρέντφορντ τον Αύγουστο, που ήταν το δεύτερο παιχνίδι του Ολλανδού στην τεχνική ηγεσία.

"Είναι αντιεπαγγελματικό, αλλά νομίζω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά", δήλωσε ο Τεν Χαγκ. "Κόντρα στην Μπρέντφορντ, (ήμασταν) 4-0 πίσω στο ημίχρονο, οπότε ξεκινήσαμε άσχημα.

Σήμερα, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα - δημιουργήσαμε τις καλύτερες ευκαιρίες. Ένα λάθος, οργάνωση, δεχόμαστε ένα γκολ. Πραγματικά ήταν έκπληξη για μένα μετά το ημίχρονο που δώσαμε το παιχνίδι τόσο γρήγορα".

Ο Κόντι Χάκπο έδωσε προβάδισμα στην Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ντάργουιν Νούνιες να διπλασιάζει το πλεονέκτημα των γηπεδούχων σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα μετά την ανάπαυλα. Ένα ακόμη γκολ του Χάκπο, δύο από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ένα ακόμη από τον Νούνιες και ένα από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο ολοκλήρωσαν το ιστορικό αυτό αποτέλεσμα.

"Να μείνουμε ενωμένοι, αυτό είναι που δεν κάναμε", υπογράμμισε ο Τεν Χαγκ. "Δεν το έχω ξαναδεί αυτό από την ομάδα μου, δεν νομίζω ότι φταίμε εμείς.

Έχω κάποιες, που είναι οι κακές μέρες. Αλλά και αυτές είναι οι μέρες, αν κάνεις τα σωστά πράγματα, αν αντιδράσεις με τα σωστά μέτρα ως προπονητής και ως ομάδα, μπορείς να μάθεις πολλά από αυτό και να δυναμώσεις τη νοοτροπία σου.

Αν ήταν πιο συχνά τότε είναι ένα μοτίβο, αλλά είχαμε τόσα καλά αποτελέσματα τις τελευταίες εβδομάδες, μήνες, τόσες καλές εμφανίσεις.

Αυτή ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση, και μιλάω για το δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω ότι αυτή η ομάδα, η ομάδα μας, έπαιξε πολύ καλά, έπαιξε πολύ αξιοπρεπώς".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Ρεάλ Μπέτις στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του Europa League την Πέμπτη, πριν επιστρέψει στη δράση της Premier League απέναντι στην Σαουθάμπτον την επόμενη Κυριακή.