Τσέλσι: Στηρίζει τον Πότερ

Η Τσέλσι δεν σκοπεύει να απολύσει τον Γκρέιαμ Πότερ και θα συνεχίσει να του δίνει χρόνο για να αλλάξει τα αποτελέσματα.

Τσέλσι: Στηρίζει τον Πότερ

Ο Γκρέιαμ Πότερ βρίσκεται υπό αυξανόμενη πίεση αφού επέβλεψε ένα σερί μόλις δύο νικών στα τελευταία 15 παιχνίδια της Τσέλσι στην Premier League.

Αλλά ο Πότερ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο μετά την αντικατάσταση του Τόμας Τούχελ τον Σεπτέμβριο, παραμένει επικεφαλής όπως έχουν τα πράγματα.

Την Δευτέρα πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Τσέλσι για τον εντός έδρας αγώνα με την αντίπαλο Λιντς το Σάββατο.

Η Τσέλσι θεώρησε την κατάσταση σήμερα ως συνηθισμένη, με τον διορισμό του Πότερ να θεωρείται πάντα ότι αξιολογείται με γνώμονα το μακροπρόθεσμο μέλλον.

Οι Μπλε έχουν πετύχει μόλις 23 γκολ σε όλη τη σεζόν, εκ των οποίων μόνο έξι από τον Νοέμβριο - τα λιγότερα από κοινού στην Premier League σε αυτό το διάστημα.

Μετά την ήττα από την Τότεναμ το απόγευμα της Κυριακής βρίσκονται στη 10η θέση του πίνακα, 14 βαθμούς μακριά από τις θέσεις πρόκρισης στο Champions League.

Ο Πότερ δεν τρέφει αυταπάτες ότι τα αποτελέσματα πρέπει να βελτιωθούν.

"Αν τα αποτελέσματα δεν είναι αρκετά καλά, που δεν είναι αυτή τη στιγμή, δεν μπορείς να βασίζεσαι για πάντα στην υποστήριξη, αυτό είναι σίγουρο", δήλωσε μετά το παιχνίδι της Κυριακής.

"Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για αυτά τα αποτελέσματα και δεν είναι αρκετά καλά για την Τσέλσι. Θέλουμε να το βελτιώσουμε, οπωσδήποτε.

Η δουλειά μου είναι να συνεχίσω, να συνεχίσω να δουλεύω με την ομάδα για να προσπαθήσω να αλλάξω τη στιγμή. Οι παίκτες πονάνε. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς".

Η Τσέλσι επιστρέφει στη δράση το Σάββατο κόντρα στη Λιντς, πριν από τον επαναληπτικό αγώνα των 16 του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Στάμφορντ Μπριτζ την επόμενη Τρίτη.

Μπαίνει σε αυτό το παιχνίδι με 1-0 πίσω στο συνολικό σκορ μετά την ήττα στη Γερμανία πριν από δύο εβδομάδες.

Στα πιο θετικά νέα ο Ν'Γκόλο Καντέ, ο οποίος έχει τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Αύγουστο με τραυματισμό στον προσαγωγό, συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Κρίστιαν Πούλισικ δεν έχει παίξει από τον Ιανουάριο με τραυματισμό στο γόνατο, αλλά ήταν επίσης παρών, καθώς ανεβάζει τη δική του φυσική κατάσταση.