Πότερ: «Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα»

Ο Γκρέιαμ Πότερ είναι κατηγορηματικός ότι «δεν είναι το πρόβλημα» στην Τσέλσι, παρά το γεγονός ότι παραδέχθηκε ότι η εντός έδρας ήττα από την Σαουθάμπτον ήταν ένα «πισωγύρισμα» .

Πότερ: «Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα»

Η Τσέλσι γνώρισε την ήττα με 1-0 απέναντι από την ουραγό της Premier League, Σαουθάμπτον καθώς υπέστη την τρίτη ήττα στο Stamford Bridge σε έξι παιχνίδια και διεύρυνε το σερί της χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα σε τέσσερις αγώνες.

Ορισμένοι οπαδοί αποδοκίμασαν στο τέλος του όγδοου αγώνα σε 13 αγώνες, στον οποίο η ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά ο Γκρέιαμ Πότερ ήταν αισιόδοξος για τα διαπιστευτήριά του ως προπονητής .

«Μετά από μια εντός έδρας ήττα με 1-0, οποιαδήποτε κριτική δέχεσαι είναι κατανοητή", Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, είχαμε πολλές προκλήσεις, ενσωματώνοντας νέους παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ. Ενώ τα αποτελέσματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις, μπορεί να είναι δύσκολο.

Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα νομίζουν ότι εγώ είμαι το πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι έχουν δίκιο.

Δεν είμαι αρκετά αλαζόνας για να πω ότι η γνώμη τους δεν αξίζει να αρθρώνεται. Η δουλειά μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει σε μια δύσκολη περίοδο.

Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα πισωγύρισμα στην απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο. Η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλή, αλλά όχι αρκετά καλή.

Όταν έχουμε χάσει 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον, με τον μεγαλύτερο σεβασμό προς αυτήν, δεν είναι αρκετά καλό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν τόσο δική μου ευθύνη όσο και του οποιουδήποτε άλλου. Νομίζω ότι η απόδοση δεν ήταν καλή.

Νομίζω ότι η απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη και ότι αξίζαμε να σκοράρουμε. Αν σκοράρουμε, το παιχνίδι αλλάζει. Αλλά το 1-0 δεν είναι καλό και είμαστε απογοητευμένοι με αυτό».