Τεν Χάαχ: «Παίξαμε άθλια στο πρώτο ημίχρονο»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χάαχ, δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν "άθλια" στο πρώτο ημίχρονο της νίκης με 3-0 επί της Λέστερ την Κυριακή.

Τεν Χάαχ: «Παίξαμε άθλια στο πρώτο ημίχρονο»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 1-0 στο Old Trafford χάρη σε ένα γκολ του Μάρκους Ράσφορντ κόντρα στην Λέστερ, αλλά το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν δεν είχε επιδοθεί σε αρκετές ποιοτικές αποκρούσεις ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Ράσφορντ πρόσθεσε ένα δεύτερο γκολ - το 24ο φετινό του σε όλες τις διοργανώσεις - μετά την ανάπαυλα, με τον αναπληρωματικό Τζέιντον Σάντσο να σημειώνει το τρίτο γκολ της Γιουνάιτεντ, καθώς η Λέστερ δεν κατάφερε να προβληματίσει τους γηπεδούχους της όσο είχε κάνει στο πρώτο 45λεπτο.

"Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα", δήλωσε ο Έρικ τεν Χάαχ στο Sky Sports μετά το τέλος του αγώνα. "Όταν παίζεις κάθε τρίτη μέρα, δεν μπορείς πάντα να έχεις την ίδια απόδοση ή (να παίζεις) στα όρια του παιχνιδιού.

Σήμερα, το πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικά δύσκολο. Αλλά ήταν επίσης, πρώτον, η Λέστερ έπαιξε εξαιρετικά. Δεύτερον, ήμασταν άθλιοι.

Ο τρόπος που παίζαμε, ήμασταν πραγματικά ασυνεπείς, απείθαρχοι στις αρχές μας, στους κανόνες του παιχνιδιού, και τότε δημιουργούνται προβλήματα. Μόνο (μέσω) του Ντε Χέα καταφέραμε να φτάσουμε στο ημίχρονο με ανέπαφη εστία.

Και ήμασταν τυχεροί που πετύχαμε ένα σπουδαίο γκολ - σπουδαία πάσα από τον Μπρούνο, σπουδαία κούρσα από τον Ράσι, 1-0".