Παυλίδης: «Όνειρο μου να παίξω σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα»

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο όνειρό του να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και στον άμεσο στόχο του να κερδίσει ένα τρόπαιο με την Αλκμάαρ, πριν αποχωρήσει από τον Ολλανδικό σύλλογο.

Παυλίδης: «Όνειρο μου να παίξω σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα»

Ο Βαγγέλης Παυλίδης αποτελεί το βασικό κανόνι της Αλκμααρ την φετινή σεζόν, έχοντας σημειώσει 15 γκολ και 8 ασίστ σε 20 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολλανδικό σύλλογο.

Ο Έλληνας επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Voetbal International» κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν το μέλλον του, καθώς η άκρως επιτυχημένη φετινή του σεζόν δεν έχει περάσει απαρατήρητη από μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ:

«Για την ώρα το μέλλον μου είναι συνδεδεμένο με την Αλκμααρ. Τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες, Φυσικά και κάθε παίκτης κάνει όνειρα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Το δικό μου είναι να παίξω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης»

Την ίδια ώρα, ο Παυλίδης αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει θέσει για την τρέχουσα σεζόν, με την Αλκμααρ να βρίσκεται μόλις δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Φέγενορντ:

«Η χρονιά θα είναι πετυχημένη αν κερδίσουμε κάποιο τρόπο. H ομάδα και ο κόσμος το αξίζουν και δεν θα ήθελα να φύγω, αν φύγω, χωρίς να έχουμε κερδίσει κάποιο».